skip to Main Content

Legice raztrganega videza dolžine 7/8

Ocenjeno 0 od 5
(Napišite mnenje o tem izdelku)

Šifra izdelka: SP10972

Izdelek ni na zalogi

12,00 

Udobne legice dolžine 7/8 v črni barvi. Njihov videz popestri moden raztrgan izgled.

Povpraševanje o izdelku

  Ni na zalogi

  Opis

  Elastične legice v črni barvi imajo raztrgan videz, ki poskrbi za atraktiven in privlačen izgled v toplih dneh. Dobavljive so v dolžini 7/8. Legice so primerne za vsakodnevno nošenje, so mehke in udobne, zato se lepo prilegajo postavi.

  Podrobnosti:

  • Material: 85% poliamid in 15% elastan.
  • Barva: Črna.
  • Velikosti: UNI (ustreza S-L).
  • Dolžina: 7/8.
  • Modne luknje na sprednjem delu.
  • Raztegljiv material.

  Opis materialov:

  Viskoza je vlakno proizvedeno iz naravne celuloze. Je prijetno mehka, gladka, tanka in ima zelo lep padec. Izdelki nudijo prijeten občutek pri nošenju.

  Modal je vlakno proizvedeno iz naravne celuloze. Vlakno ima visoko hidrofilnost, visoke termoizolacijske lastnosti, boljšo trdnost od viskoze in še bolj mehak otip. Iz teh razlogov nudi še bolj prijeten občutek in udobje pri nošenju izdelkov.

  Poliamid uporabljajo v mešanicah z naravnimi materiali. Poliamid je obstojen proti mečkanju, ne spreminja oblike ne barve. Iz njegovih vlaken se izdelujejo tudi nogavice in žensko spodnje perilo.

  Elastan je zaradi izredne elastičnosti primeren v mešanici z naravnimi materiali. Vedno ga uporabljajo v kombinaciji z drugimi tekstilnimi vlakni, predvsem za povečanje raztegljivosti in dosego visoke elastičnosti. Uporablja se za izdelavo nogavic in drugih finih pletenih izdelkov.

  Bombaž je naravno vlakno, ki izvira iz semen rastline bombaževca. Je mehak, vpojen, dober izolator. Izdelki nudijo prijeten občutek na koži ter udobje pri nošenju.

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Napišite vaše mnenje

  Vaš e-naslov ne bo objavljen.

  Prijava na e-novičke

  Prijavite se na naše občasne e-novičke in bodite obveščeni o novih popustih in zanimivih akcijah.

  Košarica
  Back To Top