skip to Main Content

Komplet topa in legic s črnimi črtami

Ocenjeno 0 od 5
(Napišite mnenje o tem izdelku)

Šifra izdelka: SP11837

Rok dobave: 1-3 dni

19,00 

Elastičen in zračen komplet za vadbo in ostale prostočasne dejavnosti. Sestavljen je iz legic in topa.

Na zalogi

Opis

Komplet je sestavljen iz dolgih legic ter kratke majčke oz. topa brez rokavov. Je zelo elastičen in zračen, zato nudi veliko udobja pri gibanju, hkrati pa mehak in udoben, zato se lepo prilega postavi. Komplet je primeren za vsakodnevno nošenje ter za vse športne aktivnosti.

Podrobnosti:

  • Material: 85% poliamid in 15% elastan.
  • Barva: Antracit s črnimi črtami.
  • Velikosti: UNI (ustreza S-L).
  • Raztegljiv material.

Opis materialov:

Viskoza je vlakno proizvedeno iz naravne celuloze. Je prijetno mehka, gladka, tanka in ima zelo lep padec. Izdelki nudijo prijeten občutek pri nošenju.

Modal je vlakno proizvedeno iz naravne celuloze. Vlakno ima visoko hidrofilnost, visoke termoizolacijske lastnosti, boljšo trdnost od viskoze in še bolj mehak otip. Iz teh razlogov nudi še bolj prijeten občutek in udobje pri nošenju izdelkov.

Poliamid uporabljajo v mešanicah z naravnimi materiali. Poliamid je obstojen proti mečkanju, ne spreminja oblike ne barve. Iz njegovih vlaken se izdelujejo tudi nogavice in žensko spodnje perilo.

Elastan je zaradi izredne elastičnosti primeren v mešanici z naravnimi materiali. Vedno ga uporabljajo v kombinaciji z drugimi tekstilnimi vlakni, predvsem za povečanje raztegljivosti in dosego visoke elastičnosti. Uporablja se za izdelavo nogavic in drugih finih pletenih izdelkov.

Bombaž je naravno vlakno, ki izvira iz semen rastline bombaževca. Je mehak, vpojen, dober izolator. Izdelki nudijo prijeten občutek na koži ter udobje pri nošenju.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Napišite vaše mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Prijava na e-novičke

Prijavite se na naše občasne e-novičke in bodite obveščeni o novih popustih in zanimivih akcijah.

Košarica
Back To Top