skip to Main Content

Udobne legice v videzu jeansa

Ocenjeno 0 od 5
(Napišite mnenje o tem izdelku)

Šifra izdelka: SP11835

Rok dobave: 1-3 dni

17,00 

Udobne legice v videzu temno modrega jeansa imajo dodane okrasne gumbe in všitke v videzu usnja, ki poskrbijo za moden in privlačen videz.

Na zalogi

Opis

Elastične legice v videzu temno modrega jeansa imajo povišan pas. Za atraktiven videz poskrbijo dodani okrasni gumbi na spodnjem delu hlačnic ter všitki v videzu usnja obrobljeni s šivi. Legice so primerne za vsakodnevno nošenje, so mehke in udobne, zato se lepo prilegajo postavi.

Namig: Super se kombinirajo s puloverčki Koucla, ki jih najdete v naši ponudbi.

Podrobnosti:

  • Material: 85% poliamid in 15% elastan.
  • Barva: Temno modra.
  • Velikosti: UNI.
  • Raztegljiv material.
  • Dodani gumbi.
  • Všitki v videzu usnja.

Opis materialov:

Viskoza je vlakno proizvedeno iz naravne celuloze. Je prijetno mehka, gladka, tanka in ima zelo lep padec. Izdelki nudijo prijeten občutek pri nošenju.

Modal je vlakno proizvedeno iz naravne celuloze. Vlakno ima visoko hidrofilnost, visoke termoizolacijske lastnosti, boljšo trdnost od viskoze in še bolj mehak otip. Iz teh razlogov nudi še bolj prijeten občutek in udobje pri nošenju izdelkov.

Poliamid uporabljajo v mešanicah z naravnimi materiali. Poliamid je obstojen proti mečkanju, ne spreminja oblike ne barve. Iz njegovih vlaken se izdelujejo tudi nogavice in žensko spodnje perilo.

Elastan je zaradi izredne elastičnosti primeren v mešanici z naravnimi materiali. Vedno ga uporabljajo v kombinaciji z drugimi tekstilnimi vlakni, predvsem za povečanje raztegljivosti in dosego visoke elastičnosti. Uporablja se za izdelavo nogavic in drugih finih pletenih izdelkov.

Bombaž je naravno vlakno, ki izvira iz semen rastline bombaževca. Je mehak, vpojen, dober izolator. Izdelki nudijo prijeten občutek na koži ter udobje pri nošenju.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Napišite vaše mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Prijava na e-novičke

Prijavite se na naše občasne e-novičke in bodite obveščeni o novih popustih in zanimivih akcijah.

Košarica
Back To Top