Skip to content
10% popust na vse izdelke od 12.07.2024 do 19.07.2024. Koda kupona: POLETJE10

Plačilni pogoji

Najustreznejši način plačila izberete v postopku nakupa izdelka. Nudimo vam:

1. Plačilo po predračunu (bančno nakazilo)

Naročen izdelek plačate s položnico UPN (univerzalni plačilni nalog). Na vaš elektronski naslov boste prejeli podatke za plačilo naročila na naš bančni račun. Pod referenco vpišite številko vašega naročila. Po prejemu plačila na naš bančni račun bo vaše naročilo odposlano v roku, ki je naveden na strani izdelka. Položnico lahko plačate v spletni banki, pošti ali na katerikoli banki v Sloveniji. Plačilo mora biti izvedeno v roku 3 delovnih dneh.

Kako izpolniti UPN položnico

2. Plačilo preko PayPal sistema

V primeru, da izberete plačilo preko PayPal, lahko plačilo izvedete takoj. Plačilo je na našem PayPal računu vidno v roku nekaj minut. V kolikor potrdila o plačilu ni, vas bomo o tem obvestili na vaš elektronski naslov, ki ste ga pustili ob oddaji naročila. Če nimate PayPal računa lahko plačate s kreditno kartico (Visa, Mastercard, American Express, Discover). Pri plačilu preko sistema PayPal se plača provizija v višini 1,00 EUR ne glede na višino zneska.

3. Plačilo po povzetju

V tem primeru kupec poravna pooblaščeni osebi distributerja Pošte Slovenije kupnino in stroške dostave. Stroški dostave so odvisni od teže izdelka. Ne glede na težo, pa je pri plačilu po povzetju potrebno doplačilo poštnih stroškov v višini 1,50 EUR.

Ponudnik po dostavi in plačilu naročenih izdelkov kupcu pošlje tudi račun in sicer v PDF obliki na elektronski naslov kupca. Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Kupoprodajna pogodba je naročilo, ki ga kupec izpolni v spletni trgovini, po telefonu oziroma po elektronski pošti.

V primeru, da je znesek naročila nad 150 EUR plačilo po povzetju ni možno. Naročilo višje vrednosti lahko plačate samo po predračunu (bančno nakazilo), s kreditnimi karticami ali preko PayPal sistema.

4. Plačilo s kreditnimi karticami

V primeru, da izberete plačilo s kreditnimi karticami, lahko plačilo izvedete takoj. Plačilo je na našem Stripe računu vidno v roku nekaj minut. V kolikor potrdila o plačilu ni, vas bomo o tem obvestili na vaš elektronski naslov, ki ste ga pustili ob oddaji naročila. Plačate lahko z Visa, Mastercard, American Express, Discover in Diners Club karticami. Pri plačilu s kreditnimi karticami se plača provizija v višini 1,00 EUR ne glede na višino zneska.

Back To Top