Skip to content

Pogosta vprašanja

Kako lahko naročim izdelke?

Naročanje v spletni trgovini Spletna Ponudba je hitro in zelo enostavno.

Izdelke lahko naročite na 4 načine:

Podrobnosti o načinu naročanja si lahko preberete tukaj.

Kako poteka naročilo preko trgovine?

Za nakup izdelkov v spletni trgovini Spletna Ponudba se ni potrebno registrirati, saj omogočamo način nakupa kot gost. To pomeni, da lahko naročilo oddate brez registracije. V primeru, da želite pa se lahko tudi registrirate in sledite stanju zaključevanja vašega naročila. Naročilo poteka tako, da v spletni trgovini Spletna Ponudba izberite izdelke in njihovo količino ter jih dodajte v košarico (pomagajte si lahko z iskalnikom). Nato enostavno sledite navodilom, ki se vam izpisujejo po korakih ter nakup tudi zaključite. Po zaključku nakupa boste prejeli e-pošto, ki potrjuje vaš nakup in vsebino nakupa. Podrobnejša navodila si lahko preberete tukaj.

Opravil sem nakup, a nisem prejel obvestila?

Po zaključku nakupa prejmete elektronsko sporočilo na vaš e-naslov, ki potrjuje vaš nakup in vsebino nakupa. Včasih pošta roma med nezaželeno pošto ali pa v zavihek promocije oziroma posodobitve. Preverite ali se obvestilo nahaja tam. V primeru, da ga ni nas o tem obvestite, da preverimo ali je vaš elektronski naslov bil vpisan pravilno.

Kako lahko plačam svoje naročilo?

Omogočamo:

  • Plačilo po predračunu (bančno nakazilo).
  • Plačilo preko PayPal sistema.
  • Plačilo po povzetju (z gotovino poštarju ob prevzemu paketa). Takšen način plačila je možen samo pri naročilu izdelkov v vrednosti do 150 EUR.
  • Plačilo s kreditnimi karticami (Visa, Mastercard, American Express, Discover, Diners Club).

Podrobnosti o plačilnih pogojih si lahko preberete tukaj.

Kdo dostavi paket?

Izdelki, ki jih boste naročili v naši spletni trgovini, bodo dostavljeni preko dostavne službe Pošte Slovenije in jih boste lahko prevzeli ob dostavi na dom. Pridržujemo si pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izvedeno bolj učinkovito.

Kakšen je strošek pošiljanja?

Znesek poštnine je odvisen od teže izdelka. Višina zneska se vam prikaže v košarici, kamor ste dodali izbran izdelek. Več o dostavi si lahko preberete tukaj.

Ali lahko izdelek prevzamem osebno?

Spletna Ponudba je izključno internetna trgovina, ki nima fizične trgovine kjer bi lahko opravili nakup ali dvignili izdelek.

Ali lahko naročene izdelke dostavite tudi na drug naslov?

V primeru, da želite dostavo na drug naslov (npr. v službo) pri zaključku nakupa odkljukajte kvadratek z napisom: Naslov za plačilo je enako naslovu za dostavo. V prikazan obrazec vnesite naslov, kamor želite, da se izdelek dostavi.

Kakšen je čas dostave?

Vsa naročila, oddana med delavnikom do 14. ure so odposlana še isti dan v primeru plačila po povzetju ali preko PayPal. Naročila s plačilom po predračunu pošljemo takoj, ko prejmemo nakazilo na naš bančni račun. Naročila naročena med vikendom in prazniki pošljemo takoj naslednji delovni dan. Pri izdelkih, kjer je čas dostave daljši je to posebej označeno in se upošteva čas, ki je naveden ob izdelku.

Kdaj dobim izdelek, ki ga nimate na zalogi?

Za izdelke, ki so pri dobavitelju je dobavni rok 8-15 delovnih dni. Rok dobave je pri takšnih izdelkih posebej označen.

Če naročim več izdelkov, rok dobave pa je različen - kdaj lahko pričakujem paket?

V primeru, da naročite več izdelkov, rok dobave pa je pri njih različen prejmete vse izdelke v eni pošiljki najkasneje v roku 8-15 delovnih dni. V primeru, da želite dostavo kakšnega izdelka pred tem rokom nam pošljite sporočilo preko kontaktnega obrazca. Preverili bomo višino poštnine in vas obvestili o možnostih dostave.

Ali moram ob prevzemu pošiljke plačati tudi provizijo?

Če ste ob naročilu izbrali plačilo po povzetju znaša dodaten stroške poštnine 1,50 EUR. Ta znesek je že upoštevan in izpisan pri vašem naročilu. Dodatnih stroškov provizije ni.

Namig: Pri plačevanju preko spletnih bank je strošek provizije nižji, zato priporočamo plačilo po predračunu.

Kaj če me v času dostave ne bo doma?

Pošta Slovenije pošiljko praviloma dostavi naslednji delovni dan po odpremi. Ko je naročeno blago pripravljeno na odpremo, prejmete e-poštno ali SMS-sporočilo z informacijami o dostavi paketa. Sporočilo vsebuje vse pomembne podatke o paketu ter številko pisarne za podporo uporabnikom. V primeru, da vas od dostavi paketa ni doma prevzamete paket na vaši pošti.

Zakaj se moram v trgovini registrirati?

Pri registraciji vpišete podatke, ki jih potrebujemo za dostavo izdelkov. Prav tako vam omogoča spremljanje vaših naročil.

Naročen izdelek mi ne odgovarja. Kaj sedaj?

Preko interneta je težje preceniti ali vam bo izdelek ustrezal, zato vam omogočamo enostavno vračilo in zamenjavo izdelka v roku 15 dni. Če niste zadovoljni z izdelkom, ki ste ga naročili ga lahko vrnete in povrnemo vam polni znesek vašega plačila. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti neuporabljeni, ne nošeni in ne odprti, ter vrnjeni z vsemi prejetimi deli in v originalni in nepoškodovani embalaži. Več o pogojih za vračilo ali zamenjavo si lahko preberete tukaj.

Prejet izdelek ne deluje. Kaj sedaj?

Če izdelek ne deluje ga je potrebno reklamirati. Reklamacije sprejemamo preko obrazca, ki se nahaja na sledeči povezavi – reklamacija. Pogoji za reklamacijo so podrobno napisani na reklamacijskem listu, ki ste ga prejeli zraven izdelka.

Kdo krije stroške vračila izdelka?

Stroške vračila izdelka krije kupec.

Na kateri naslov vrnem izdelke?

Izdelke pošljete na sedež našega podjetja: Vesna Krašovec s.p., Cesta v gaj 73, 3313 Polzela.

Ali je nakupovanje v spletni trgovini varno?

Trudimo se za kar najbolj varno nakupovanje. To pomeni, da naredimo vse potrebno, da onemogočimo kakršnokoli nepooblaščeno prestrezanje podatkov, ki ste nam jih posredovali.

Kje lahko dobim kodo za popust?

Spletna Ponudba občasno podari kupcem ali določenim kupcem (Facebook prijateljem ali naročnikom na e-novičke) kupone za posebne, promocijske ugodnosti in znižanja. Prijavite se na naše e-novičke in spremljajte objave na Facebooku.

Kako lahko izvem kdaj so kode objavljene?

Prijavite se na naše e-novičke in boste redno obveščeni o vseh akcijah. Spremljajte našo Facebook stran.

Kako lahko unovčim kodo za popust?

Koda je ponavadi sestavljena iz besede ali niza znakov. Za obračun popusta jo vnesete v zahtevano polje v košarici in popust se bo obračunal. Kode imajo omejeno trajanje in število uporabe. Prav tako lahko popusti veljajo samo za en izdelek ali pa so omejeni na določeno kategorijo izdelkov.

Kako se odjavim od vaših e-novic?

Na dnu vsakih prejetih e-novičk se nahaja gumb »Odjava«. Kliknete nanj in e-novičk ne boste več prejemali.

Back To Top