skip to Main Content

Jeans legice z žepi

Ocenjeno 0 od 5
(Napišite mnenje o tem izdelku)

Šifra izdelka: SP11833

Izdelek ni na zalogi

15,00 

Udobne legice v črni barvi imajo poudarjene šive in žepe na zadnjici, ki poskrbijo za moden in atraktiven videz.

Povpraševanje o izdelku

  Ni na zalogi

  Opis

  Elastične legice v videzu jeansa imajo poudarjene šive in žepe na zgornjem delu hlač. Primerne so za vsakodnevno nošenje, so atraktivnega videza, mehke in udobne ter se lepo prilegajo postavi.

  Podrobnosti:

  • Material: 92% bombaž in 8% elastin.
  • Barva: Črna.
  • Velikost: XL.
  • Poudarjeni šivi.
  • Žepi na zadnjici.
  • Raztegljiv material.

  Opis materialov:

  Viskoza je vlakno proizvedeno iz naravne celuloze. Je prijetno mehka, gladka, tanka in ima zelo lep padec. Izdelki nudijo prijeten občutek pri nošenju.

  Modal je vlakno proizvedeno iz naravne celuloze. Vlakno ima visoko hidrofilnost, visoke termoizolacijske lastnosti, boljšo trdnost od viskoze in še bolj mehak otip. Iz teh razlogov nudi še bolj prijeten občutek in udobje pri nošenju izdelkov.

  Poliamid uporabljajo v mešanicah z naravnimi materiali. Poliamid je obstojen proti mečkanju, ne spreminja oblike ne barve. Iz njegovih vlaken se izdelujejo tudi nogavice in žensko spodnje perilo.

  Elastan je zaradi izredne elastičnosti primeren v mešanici z naravnimi materiali. Vedno ga uporabljajo v kombinaciji z drugimi tekstilnimi vlakni, predvsem za povečanje raztegljivosti in dosego visoke elastičnosti. Uporablja se za izdelavo nogavic in drugih finih pletenih izdelkov.

  Bombaž je naravno vlakno, ki izvira iz semen rastline bombaževca. Je mehak, vpojen, dober izolator. Izdelki nudijo prijeten občutek na koži ter udobje pri nošenju.

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Napišite vaše mnenje

  Vaš e-naslov ne bo objavljen.

  Prijava na e-novičke

  Prijavite se na naše občasne e-novičke in bodite obveščeni o novih popustih in zanimivih akcijah.

  Košarica
  Back To Top