skip to Main Content

Pulover KouCla s čipko in gumbi

Ocenjeno 0 od 5
(Napišite mnenje o tem izdelku)

Šifra izdelka: SP10712

Izdelek ni na zalogi

19,00 

Kvalitetna in trend modna oblačila vrhunske blagovne znamke KouCla. Pulover je zaradi kvalitetnih materialov zelo prijeten za nošenje.

Povpraševanje o izdelku

  Ni na zalogi

  Opis

  KouCla je blagovna znamka s kvalitetnimi modnimi oblačili za ženske in moške. Pulover je okrašen s pasom iz čipke, na hrbtni strani pa ima dodane gumbe, ki poskrbijo za drugačen in hkrati privlačen videz. Pulover ima ozke rokave in širok spodnji del, zato je primeren tudi za tiste, ki nosijo večjo konfekcijo. Na otip je izredno in prijeten za nošenje.

  Podrobnosti:

  • Material: 70% viskoza in 30% poliamid.
  • Barva: Črna.
  • Velikosti: UNI (L-2XL).
  • Raztegljiv material.
  • Prijetno mehak na otip.
  • Dodana čipka in gumbi.

  Opis materialov:

  Viskoza je vlakno proizvedeno iz naravne celuloze. Je prijetno mehka, gladka, tanka in ima zelo lep padec. Izdelki nudijo prijeten občutek pri nošenju.

  Modal je vlakno proizvedeno iz naravne celuloze. Vlakno ima visoko hidrofilnost, visoke termoizolacijske lastnosti, boljšo trdnost od viskoze in še bolj mehak otip. Iz teh razlogov nudi še bolj prijeten občutek in udobje pri nošenju izdelkov.

  Poliamid uporabljajo v mešanicah z naravnimi materiali. Poliamid je obstojen proti mečkanju, ne spreminja oblike ne barve. Iz njegovih vlaken se izdelujejo tudi nogavice in žensko spodnje perilo.

  Elastan je zaradi izredne elastičnosti primeren v mešanici z naravnimi materiali. Vedno ga uporabljajo v kombinaciji z drugimi tekstilnimi vlakni, predvsem za povečanje raztegljivosti in dosego visoke elastičnosti. Uporablja se za izdelavo nogavic in drugih finih pletenih izdelkov.

  Bombaž je naravno vlakno, ki izvira iz semen rastline bombaževca. Je mehak, vpojen, dober izolator. Izdelki nudijo prijeten občutek na koži ter udobje pri nošenju.

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Napišite vaše mnenje

  Vaš e-naslov ne bo objavljen.

  Prijava na e-novičke

  Prijavite se na naše občasne e-novičke in bodite obveščeni o novih popustih in zanimivih akcijah.

  Košarica
  Back To Top