skip to Main Content

Zavita srajčna bluza Koucla

Ocenjeno 0 od 5
(Napišite mnenje o tem izdelku)

Šifra izdelka: SP10716

Rok dobave: 1-3 dni

12,00 

Kvalitetna in trend modna oblačila vrhunske blagovne znamke KouCla. Udobna srajčna bluza ima zavit izgled in je primerna za vsakodnevno nošenje.

Opis

KouCla je blagovna znamka s kvalitetnimi modnimi oblačili za ženske in moške. Srajčna bluza ima spodaj elastiko, ki omogoča lahko prosto padanje. Zgoraj je dodana vrvica z resastim izgledom. Primerna je za vsakodnevno nošenje, odlično se poda k ozkih hlačam in krilom.

Podrobnosti:

  • Material: 95% poliester in 5% bombaž.
  • Barva: Črna.
  • Velikosti: S, M, L in XL.
  • Blagovna znamka: Koucla.

Opis materialov:

Viskoza je vlakno proizvedeno iz naravne celuloze. Je prijetno mehka, gladka, tanka in ima zelo lep padec. Izdelki nudijo prijeten občutek pri nošenju.

Modal je vlakno proizvedeno iz naravne celuloze. Vlakno ima visoko hidrofilnost, visoke termoizolacijske lastnosti, boljšo trdnost od viskoze in še bolj mehak otip. Iz teh razlogov nudi še bolj prijeten občutek in udobje pri nošenju izdelkov.

Poliamid uporabljajo v mešanicah z naravnimi materiali. Poliamid je obstojen proti mečkanju, ne spreminja oblike ne barve. Iz njegovih vlaken se izdelujejo tudi nogavice in žensko spodnje perilo.

Elastan je zaradi izredne elastičnosti primeren v mešanici z naravnimi materiali. Vedno ga uporabljajo v kombinaciji z drugimi tekstilnimi vlakni, predvsem za povečanje raztegljivosti in dosego visoke elastičnosti. Uporablja se za izdelavo nogavic in drugih finih pletenih izdelkov.

Bombaž je naravno vlakno, ki izvira iz semen rastline bombaževca. Je mehak, vpojen, dober izolator. Izdelki nudijo prijeten občutek na koži ter udobje pri nošenju.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Napišite vaše mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Prijava na e-novičke

Prijavite se na naše občasne e-novičke in bodite obveščeni o novih popustih in zanimivih akcijah.

Košarica
Back To Top