skip to Main Content

Antialergijska prešita odeja iz volne Alpake

Ocenjeno 0 od 5
(Napišite mnenje o tem izdelku)

Šifra izdelka: SP11378

Rok dobave: 8-15 dni

260,00 

Visokokakovostna antialergijska prešita odeja iz volne alpake. Prešite odeja vam pomaga obdržati pravo telesno temperaturo, saj koži omogoča dihanje hkrati pa pozitivno vpliva na zdravje.

Počisti

Opis

Prešite odeje so narejene iz naravnih surovin, iz volnenih vlaken alpake. Gre za enega najbolj cenjenih materialov na svetu zaradi antialergijskih lastnosti in izjemne obstojnosti. Preproste odeje iz Alpake ne vsebujejo lanolina, ki absorbira prah in omogoča razvoj pršic. Zato jih priporočamo vsem z občutljivimi dihalnimi sistemi – alergiki in astmatiki.

Volna z alpako je vsekakor močnejša od ovčje. Poleg tega je zanjo značilna visoka elastičnost in razširljivost. Odeja je puhasta in tudi zelo lahka. Zagotavlja stalno telesno temperaturo, ne da bi koži odvzela možnost prostega dihanja, kar očitno poveča udobje spanja. Prešite odeje, ki jih ponujamo, nimajo le številnih pozitivnih lastnosti, ki spodbujajo zdravje. Volna Alpake bo pomagala obdržati pravo telesno temperaturo in koži omogočila dihanje. Njegova mehkoba in lahkotnost sta idealna alternativa tradicionalnim odejam, tudi poletnim. Preprosta odeja iz alpake je obdana z nežno travno tkanino iz 100% bombaža, kar zagotavlja njeno izjemno gladkost in udobje pri vsakodnevni uporabi.

Pozitivne lastnosti odeje iz volne alpake koristijo vsem, ne le obolelim alergikom ali astmatikom. Uporaba bo pomagala tudi pri revmatoidnih boleznih. Ta material lajša tudi posttravmatske bolečine in celo veliko nelagodje, povezano s težavami s sklepi.

Visokokakovostno jamstvo je certifikat OEKO-TEX® Standard 100, ki priča o varnosti za zdravje ljudi in okolje. Odeja je narejena na Poljskem, iz najboljše naravne volne alpake, ki je priznana kot najbolj ekološka na svetu.

Podrobnosti:

  • Polnilo: Volna iz alpake.
  • Pokrivna tkanina: 100% bombažna tkanina.
  • Velikosti: 140×200 cm, 160×200 cm in 220×200 cm.
  • Barva: Bela.
  • Antialergijska.
  • Proizvedeno na Poljskem.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Napišite vaše mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Prijava na e-novičke

Prijavite se na naše občasne e-novičke in bodite obveščeni o novih popustih in zanimivih akcijah.

Košarica
Back To Top