skip to Main Content

Antialergijska prešita odeja iz ovčje volne

Ocenjeno 0 od 5
(Napišite mnenje o tem izdelku)

Šifra izdelka: SP11382

Rok dobave: 8-15 dni

190,00 

Prešite odeje iz kakovostne ovčje volne, ki zagotavljajo zdrav spanec in optimalne pogoje za spanje ne glede na letni čas.

Počisti

Opis

Prešite odeje iz ovčje volne odlikujeta visoka higroskopičnost in termoregulacija. Zakaj take lastnosti? Ovce živijo v okolju, kjer se pogosto pojavljajo visoka temperaturna nihanja. Volna ščiti živali tako, da pomaga vzdrževati stalno telesno temperaturo – vlakna se pod vplivom toplote razširijo in skrčijo, ko je hladno. Zahvaljujoč temu ovčja odeja zagotavlja optimalne pogoje za spanje ne glede na letni čas, kar je izredno pomembno za ljudi, ki imajo težave s cirkulacijo, jih pogosto zebe in se tudi zlahka znojijo. Poleg tega so odličen izdelek za alergike (antialergijska odeja), saj vse dlake vsebujejo lanolinski premaz.

Volneno posteljnino priporočamo pri različnih vrstah bolezni, kot so bolečine v vratu, težave z ledvicami, revmatoidni artritis in pri motnjah krvnega obtoka. Dodatna prednost posteljnine je, da je zelo prijetna tkanina na dotik. Pogosto se pogovorno imenuje egipčanski bombaž, saj se v njegovi proizvodnji uporablja tesno tkanje iz 100% bombaža. Ovčje odeje so idealen izdelek za stranke, ki cenijo naravne stvari, ki zelo dobro vplivajo na zdravje.

Visokokakovostno jamstvo je certifikat OEKO-TEX® Standard 100, ki priča o varnosti za zdravje ljudi in okolje. Odeja je narejena na Poljskem iz najboljših ovčjih voln.

Podrobnosti:

  • Polnilo: Ovčja volna.
  • Pokrivna tkanina: Calico – Egiptovski bombaž.
  • Velikosti: 140×200 cm, 160×200 cm in 220×200 cm.
  • Barva: Bela.
  • Proizvedeno na Poljskem.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Napišite vaše mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Prijava na e-novičke

Prijavite se na naše občasne e-novičke in bodite obveščeni o novih popustih in zanimivih akcijah.

Košarica
Back To Top