Za šolo in vrtec

Za šolo in vrtec

Da bo odhod v vrtec ali šolo še bolj zabaven bodo poskrbeli nahrbtniki in peresnice z motivi najljubših risanih in filmskih junakov vašega otroka. Za odhode na športne in druge dejavnosti pa izberite športne torbe ali torbe z vrvicami.

Prikaži:
Razvrsti po:

Dnevnik s pisalom Ledeno kraljestvo 2

V dnevnik Ledeno kraljestvo 2 lahko vsaka deklica izlije svoje skrivnosti, težave in lepe ter prijetne trenutke na katere ne želi pozabiti, hkrati pa ..

8,90 € Brez DDV: 7,30 €

Modni nahrbtnik Jaz sem Luna

Mladinska telenovela Jaz sem Luna je navdušila otroke in mladino po celem svetu. Razveselite svojo deklico s kvalitetnim nahrbtnikom, ki je poslikana ..

4,50 € Brez DDV: 3,70 €

Nahrbtnik Ledeno kraljestvo

Razveselite svojo deklico z nahrbtnikom, ki je poslikan z motivom priljubljene risanke Ledeno kraljestvo. Primeren je za odhode v vrtec, po nakupih, o..

9,90 € Brez DDV: 8,10 €

Nahrbtnik Minnie z brisačo, plavalno kapo in očali

Ljubek motiv miške Mini bo zagotovo navdušil vse deklice. Priročen nahrbtnik je opremljen z osnovnimi pripomočki za na plažo ali bazen, hkrati pa ga l..

16,90 € Brez DDV: 13,90 €

Nahrbtnik Princeske

Razveselite svojo deklico z nahrbtnikom, ki je poslikan z motivom simpatičnih princesk. Primeren je za odhode v vrtec, po nakupih, odhode na razne dej..

12,00 € Brez DDV: 9,80 €

Nahrbtnik z motivom Pujse Pepe

Razveselite svojo deklico s kvalitetnim nahrbtnikom, ki je poslikan z motivom glavne junakinje priljubljene risanke Pujsa Pepa. Primeren je za odhode ..

12,00 € Brez DDV: 9,80 €

Nakupovalna torba Ledeno kraljestvo 2

Nakupovalna torba z motivom Anne in Elze iz najnovejše risanke Ledeno kraljestvo 2. Super za odhode v trgovino, na obiske ali na razne dejavnosti. Po..

6,90 € Brez DDV: 5,70 €

Peresnica Super Krila

Kvalitetna šolska peresnica z motivom glavnih junakov priljubljene risanke Super krila. Primerna za barvice, svinčnike, kulije, nalivno pero, radirke ..

6,90 € Brez DDV: 5,70 €

Peresnica Vojna zvezd

Razveselite svojega navdušenca nad filmi Vojna zvezd (Star Wars) s peresnico, ki vsebuje motive iz priljubljenih filmov. Peresnica ima dovolj prostora..

6,90 € Brez DDV: 5,70 €

Peresnica zabavna Jaz sem Luna

Kvalitetna šolska peresnica z motivom glavne junakinje mladinske telenovele Jaz sem Luna. Vanjo bo lahko vaša deklica pospravila barvice, svinčnike, k..

4,50 € Brez DDV: 3,70 €

Športna torba Avengers

Popolna torba s Hulkom, Iron manom, Kapitanom Amerika in Thorom iz risane serije Avengers. Vanjo bo vsak deček z veseljem spravil vse kar potrebuje ka..

12,00 € Brez DDV: 9,80 €

Športna torba Ledeno kraljestvo

Popolna športna torba z motivom Anne in Elze iz risanke Ledeno kraljestvo. Vanjo bo vsaka deklica z veseljem spravila vse kar potrebuje za odhode na k..

12,00 € Brez DDV: 9,80 €

Toaletna torbica Ledeno kraljestvo 2

Risani film o sestrah Anni in Elzi navdušuje otroke in mladino po celem svetu. Razveselite svojo deklico s toaletno torbico z motivom Ledeno kraljestv..

5,50 € Brez DDV: 4,50 €

Torba z vrvicami Gasilec Samo

Razveselite navdušenca nad risanko Gasilec Samo s torbo z vrvicami, ki je uporabna za nošenje telovadne opreme saj lahko vanjo pospravi šolske copate...

7,90 € Brez DDV: 6,50 €

Torba z vrvicami Ledeno kraljestvo

Praktična torba z vrvicami je uporabna za nošenje telovadne opreme, vanjo lahko pospravi šolske copate, uporabna je za odhode na športne in ostale dej..

7,90 € Brez DDV: 6,50 €

Torba z vrvicami Minnie

Razveselite navdušenko nad Disneyevo junakinjo Minnie Mouse, ki je uporabna za nošenje telovadne opreme saj lahko vanjo pospravi šolske copate. Primer..

7,90 € Brez DDV: 6,50 €

Torba z vrvicami Miraculous Ladybug v modri barvi

Razveselite svoje najmlajše člane družine s kvalitetno modno vrečko z motivom glavne junakinje priljubljene risanke Miraculous Ladybug. Praktična torb..

7,90 € Brez DDV: 6,50 €

Torba z vrvicami motiv Vojna zvezd

Razveselite navdušenca nad filmom Vojna zvezd s praktično torbo z vrvicami, ki je uporabna za nošenje telovadne opreme, vanjo lahko pospravi šolske co..

7,90 € Brez DDV: 6,50 €

Torba z vrvicami Vojna zvezd

Film Vojna zvezd navduši vsakega dečka. Razveselite ga s kvalitetno modno vrečko z motivom Vojne zvezd. Podrobnosti: Ima dve vrvici, ki zapirata t..

8,90 € Brez DDV: 7,30 €

Torba za na plažo Jaz sem Luna

Mladinska telenovela Jaz sem Luna je navdušila otroke in mladino po celem svetu. Razveselite svojo deklico s popolno torbo z motivom glavne junakinje...

4,50 € Brez DDV: 3,70 €

Torbica Ledeno kraljestvo

Vsestranska torbica z motivom Anne in Elze iz risanke Ledeno kraljestvo bo navdušila vse deklice. Torbica je ravno prav velika, da vanjo pospravi vse ..

12,00 € Brez DDV: 9,80 €

Torbica Samorog

Trendovska in vsestranska torbica z motivom simpatičnega samoroga bo navdušila vse deklice in najstnice. Torbico je ravno prav velika, da vanjo pospra..

12,90 € Brez DDV: 10,60 €

Velika nakupovalna torba Jaz sem Luna

Razveselite svojo deklico ali najstnico z veliko torbo z motivom glavne junakinje priljubljene nadaljevanke Jaz sem Luna. Zaradi velikosti jo bo lahko..

4,50 € Brez DDV: 3,70 €