Za šolo in vrtec

Za šolo in vrtec

Da bo odhod v vrtec ali šolo še bolj zabaven bodo poskrbeli nahrbtniki in peresnice z motivi najljubših risanih in filmskih junakov vašega otroka. Za odhode na športne in druge dejavnosti pa izberite športne torbe ali torbe z vrvicami.

Prikaži:
Razvrsti po:

Dnevnik s pisalom Ledeno kraljestvo 2

V dnevnik Ledeno kraljestvo 2 lahko vsaka deklica izlije svoje skrivnosti, težave in lepe ter prijetne trenutke na katere ne želi pozabiti, hkrati pa ..

8,90 € Brez DDV: 7,30 €

Modni nahrbtnik Jaz sem Luna

Mladinska telenovela Jaz sem Luna je navdušila otroke in mladino po celem svetu. Razveselite svojo deklico s kvalitetnim nahrbtnikom, ki je poslikana ..

4,50 € Brez DDV: 3,70 €

Nahrbtnik Ledeno kraljestvo

Razveselite svojo deklico z nahrbtnikom, ki je poslikan z motivom priljubljene risanke Ledeno kraljestvo. Primeren je za odhode v vrtec, po nakupih, o..

9,90 € Brez DDV: 8,10 €

Nahrbtnik Minnie z brisačo, plavalno kapo in očali

Ljubek motiv miške Mini bo zagotovo navdušil vse deklice. Priročen nahrbtnik je opremljen z osnovnimi pripomočki za na plažo ali bazen, hkrati pa ga l..

16,90 € Brez DDV: 13,90 €

Nahrbtnik Princeske

Razveselite svojo deklico z nahrbtnikom, ki je poslikan z motivom simpatičnih princesk. Primeren je za odhode v vrtec, po nakupih, odhode na razne dej..

12,00 € Brez DDV: 9,80 €

Nahrbtnik Spiderman

Priljubljeni junak Spiderman navduši vsakega dečka, razveselite ga z nahrbtnikom z njegovim motivom. Primeren je za odhode v vrtec, po nakupih, odhode..

9,90 € Brez DDV: 8,10 €

Nahrbtnik z motivom Pujse Pepe

Razveselite svojo deklico s kvalitetnim nahrbtnikom, ki je poslikan z motivom glavne junakinje priljubljene risanke Pujsa Pepa. Primeren je za odhode ..

12,00 € Brez DDV: 9,80 €

Nakupovalna torba Ledeno kraljestvo 2

Nakupovalna torba z motivom Anne in Elze iz najnovejše risanke Ledeno kraljestvo 2. Super za odhode v trgovino, na obiske ali na razne dejavnosti. Po..

6,90 € Brez DDV: 5,70 €

Peresnica Super Krila

Kvalitetna šolska peresnica z motivom glavnih junakov priljubljene risanke Super krila. Primerna za barvice, svinčnike, kulije, nalivno pero, radirke ..

6,90 € Brez DDV: 5,70 €

Peresnica Vojna zvezd

Razveselite svojega navdušenca nad filmi Vojna zvezd (Star Wars) s peresnico, ki vsebuje motive iz priljubljenih filmov. Peresnica ima dovolj prostora..

6,90 € Brez DDV: 5,70 €

Peresnica zabavna Jaz sem Luna

Kvalitetna šolska peresnica z motivom glavne junakinje mladinske telenovele Jaz sem Luna. Vanjo bo lahko vaša deklica pospravila barvice, svinčnike, k..

4,50 € Brez DDV: 3,70 €

Športna torba Avengers

Popolna torba s Hulkom, Iron manom, Kapitanom Amerika in Thorom iz risane serije Avengers. Vanjo bo vsak deček z veseljem spravil vse kar potrebuje ka..

12,00 € Brez DDV: 9,80 €

Športna torba Ledeno kraljestvo

Popolna športna torba z motivom Anne in Elze iz risanke Ledeno kraljestvo. Vanjo bo vsaka deklica z veseljem spravila vse kar potrebuje za odhode na k..

12,00 € Brez DDV: 9,80 €

Športna torba Miška Minnie

Popolna športna torba z motivom miške Minnie. Vanjo bo vsaka deklica z veseljem spravila vse kar potrebuje za odhode na krajše počitnice k prijateljem..

12,00 € Brez DDV: 9,80 €

Toaletna torbica Ledeno kraljestvo 2

Risani film o sestrah Anni in Elzi navdušuje otroke in mladino po celem svetu. Razveselite svojo deklico s toaletno torbico z motivom Ledeno kraljestv..

5,50 € Brez DDV: 4,50 €

Torba z vrvicami Gasilec Samo

Razveselite navdušenca nad risanko Gasilec Samo s torbo z vrvicami, ki je uporabna za nošenje telovadne opreme saj lahko vanjo pospravi šolske copate...

7,90 € Brez DDV: 6,50 €

Torba z vrvicami Jaz sem Luna

Mladinska telenovela Jaz sem Luna je navdušila otroke in mladino po celem svetu. Razveselite svojo deklico s kvalitetno modno vrečko z motivom glavne ..

4,50 € Brez DDV: 3,70 €

Torba z vrvicami Ledeno kraljestvo

Praktična torba z vrvicami je uporabna za nošenje telovadne opreme, vanjo lahko pospravi šolske copate, uporabna je za odhode na športne in ostale dej..

7,90 € Brez DDV: 6,50 €

Torba z vrvicami Minnie

Razveselite navdušenko nad Disneyevo junakinjo Minnie Mouse, ki je uporabna za nošenje telovadne opreme saj lahko vanjo pospravi šolske copate. Primer..

7,90 € Brez DDV: 6,50 €

Torba z vrvicami Miraculous Ladybug v modri barvi

Razveselite svoje najmlajše člane družine s kvalitetno modno vrečko z motivom glavne junakinje priljubljene risanke Miraculous Ladybug. Praktična torb..

7,90 € Brez DDV: 6,50 €

Torba z vrvicami motiv Vojna zvezd

Razveselite navdušenca nad filmom Vojna zvezd s praktično torbo z vrvicami, ki je uporabna za nošenje telovadne opreme, vanjo lahko pospravi šolske co..

7,90 € Brez DDV: 6,50 €

Torba z vrvicami Vojna zvezd

Film Vojna zvezd navduši vsakega dečka. Razveselite ga s kvalitetno modno vrečko z motivom Vojne zvezd. Podrobnosti: Ima dve vrvici, ki zapirata t..

8,90 € Brez DDV: 7,30 €

Torba za na plažo Jaz sem Luna

Mladinska telenovela Jaz sem Luna je navdušila otroke in mladino po celem svetu. Razveselite svojo deklico s popolno torbo z motivom glavne junakinje...

4,50 € Brez DDV: 3,70 €

Torba za na plažo skrivnostna Jaz sem Luna Ni na zalogi

Torba za na plažo skrivnostna Jaz sem Luna

Mladinska telenovela Jaz sem Luna je navdušila otroke in mladino po celem svetu. Razveselite svojo deklico s popolno torbo z motivom glavne junakinje ..

4,50 € Brez DDV: 3,70 €

Torbica Ledeno kraljestvo

Vsestranska torbica z motivom Anne in Elze iz risanke Ledeno kraljestvo bo navdušila vse deklice. Torbica je ravno prav velika, da vanjo pospravi vse ..

12,00 € Brez DDV: 9,80 €

Torbica Samorog

Trendovska in vsestranska torbica z motivom simpatičnega samoroga bo navdušila vse deklice in najstnice. Torbico je ravno prav velika, da vanjo pospra..

12,90 € Brez DDV: 10,60 €

Velika nakupovalna torba Jaz sem Luna

Razveselite svojo deklico ali najstnico z veliko torbo z motivom glavne junakinje priljubljene nadaljevanke Jaz sem Luna. Zaradi velikosti jo bo lahko..

4,50 € Brez DDV: 3,70 €