Igrače in dodatki

Igrače in dodatki

Igračke za najmlajše in plišasti izdelki, s katerimi bodo otroci mirno potonili v svet sanj. Malo večje bodo navdušile igrače za prosti čas in ustvarjanje. Da bodo igračke tudi pospravljene bodo poskrbele škatle in zložljivi koši z motivi risanih junakov.

Prikaži:
Razvrsti po:

Darilna vrečka Jaz sem Luna

Presenetite svojo deklico in ji darilo prinesite v darilni vrečki z motivom Jaz sem Luna. Darilna vrečka je dobavljiva v dveh različnih motivih, ki st..

2,20 € Brez DDV: 1,80 €

Darilna vrečka Ledeno kraljestvo 2

Presenetite svojo deklico in ji darilo prinesite v darilni vrečki z motivom Anne in Elze iz najnovejše risanke Ledeno kraljestvo 2. Podrobnosti: M..

2,50 € Brez DDV: 2,10 €

Darilna vrečka Smajliji

Praktična darilna vrečka za vsako darilo z motivom različnih smajlijev. Dobavljiva je v dveh različnih barvah in motivih. Podrobnosti: Material: K..

1,70 € Brez DDV: 1,40 €

Didaktična igrača Letalo

Inovativna oblika igračke spodbuja radovednost, saj so na površini luknje ter senzorične funkcije, kot so sluh, vid in gibanje. V igrači so krogla, ki..

12,00 € Brez DDV: 9,80 €

Frizbi z večbarvno LED lučko

Izviren leteči predmet za popolno zabavo. Idealen je za igranje v mraku, saj pri metu svetijo večbarvne lučke. Uživajte v igri na prostem, v parku, na..

12,00 € Brez DDV: 9,80 €

Grizalo Metuljček

Inovativna oblika spodbuja radovednost, mehka plastična žvečilna površina v obliki metulja pa lajša zobobol. Dlesni prijetno hladi in masira. Po potre..

6,90 € Brez DDV: 5,70 €

Igračka Ribica

Inovativna oblika igračke spodbuja radovednost ter koordinacijo dotika in vida. V igrači so kroglice, ki oddajajo zvoke in tako še povečajo otrokovo z..

9,90 € Brez DDV: 8,10 €

Igračka živali na kmetiji

Inovativna oblika igračke spodbuja radovednost ter senzorične funkcije, kot so sluh, vid in gibanje. Igračko prižgete z gumbom on, s pritiskom na živa..

12,00 € Brez DDV: 9,80 €

LED budilka s projektorjem

Digitalna budilka ima vgrajene 3 LED lučke, ki spreminjajo barvo. Deluje na dotik in bo ob dotiku osvetli strop ali steno ter vam tam projicira točen ..

12,90 € Brez DDV: 10,60 €

LED zvezdna lučka za otroke

LED zvezdna lučka je projektor in čudovit pripomoček za dekoracijo otroške sobe. Zvezde projicira po stropu in stenah v topli svetlobi, v različnih ba..

8,50 € Brez DDV: 7,00 €

Ležalka za na plažo Jaz sem Luna

Praktična, velika ležalka za na plažo z motivom nasmejane kotalkarice Lune bo razveselila vsako deklico in najstnico. Ležalka se zelo preprosto zloži...

4,50 € Brez DDV: 3,70 €

Odskočni disk Surf

Odskočni disk za v vodo je izdelan iz posebnega fleksibilnega materiala, ki mu omogoča, da se odbija od vode. Ne odbija se od tal ali drugih površin.P..

4,50 € Brez DDV: 3,70 €

Poskočna žoga za v vodo

Za zabavno preživljanje časa na morju in na bazenu bo poskrbela izvirna poskočna žoga, ki se odbija od vodne površine.Podrobnosti:Premer: pribl. 7 cmI..

6,50 € Brez DDV: 5,30 €

Predpasnik in kuharska kapa Miki Mišek

Otroški predpasnik in kuharska kapa z motiv Mikija sta obvezen kuharski pripomoček za vse mojstre in pomočnike v kuhinji. Set je primeren za vsakodnev..

9,90 € Brez DDV: 8,10 €

Ščitnik za kopanje za otroke

Ščitnik za kopanje za otroke Chouchou de Papa et Maman je izviren in praktičen izum, ki je osvojil trg. Popoln, da se lahko najmlajši okopajo mirno in..

6,50 € Brez DDV: 5,30 €

Set za delanje milnih mehurčkov z magičnimi nogavicami

S to zanimivo igro mehurčkov in posebnimi nogavicami se bodo malčki dolgo zabavali. Izdelek je enostaven za uporabo saj malček nogavico samo natakne n..

7,90 € Brez DDV: 6,50 €

Set za nego nohtov in ustnic Jaz sem Luna

Set za nego nohtov in ustnic Jaz sem Luna vsebuje vse za popoln izgled nohtov in ustnic. V njem boste našli 2 laka za nohte, razdelilec prstov, nalepk..

4,50 € Brez DDV: 3,70 €

Škatla za shranjevanje Tačke na patrulji za fantke

Glavni junaki Sila, Bron, Maršal, Robi, Zuma in fant Roki iz priljubljene risanke Tačke na patrulji vedno priskočijo na pomoč. Vaš fantek jih zagotovo..

9,90 € Brez DDV: 8,10 €

Stol s prostorom za shranjevanje Ledeno kraljestvo

Praktičen večnamenski stol z motivom priljubljenih sestric Anne in Elze. Na njem bo vsaka deklica z veseljem posedala in se igrala. Stol je zaprt s s ..

12,90 € Brez DDV: 10,60 €

Stol s prostorom za shranjevanje Vojna zvezd

Praktičen večnamenski stol z motivom Vojne zvezd. Stol je zaprt s pokrovom pod katerim je prostor za shranjevanje raznih stvari. V njega lahko posprav..

12,90 € Brez DDV: 10,60 €

Toaletna torbica Samorog

Trendovska in vsestranska toaletna torbica z motivom simpatičnega samoroga bo navdušila vse deklice in najstnice. V njej bodo njeni najljubši toaletni..

6,00 € Brez DDV: 4,90 €

Velika darilna vrečka Jaz sem Luna

Presenetite svojo deklico in ji darilo prinesite v veliki darilni vrečki z motivom Jaz sem Luna. Darilna vrečka je dobavljiva v dveh različnih motivih..

2,50 € Brez DDV: 2,10 €

LED budilka na dotik

Izvirna digitalna budilka v obliki piščanca, ki je popolna za otroke. Izdelana je iz silikona in je prijetna na otip. Uporabljate jo lahko kot led noč..

24,00 € Brez DDV: 19,70 €

LED fluorescentna svetilka

Novodobna in izvirna okrasna svetilka s 3 prenosnimi fluorescentnimi sferami. Idealna je za otroke, ki se bojijo teme, poleg tega pa ustvari prijetno ..

49,00 € Brez DDV: 40,20 €

Otroška napihljiva boksarska vreča

Otroška napihljiva boksarska vreča je preprost in varen način za aktivnost otrok in trošenje energije in stresa medtem ko se zabavajo s treningom. Sup..

19,00 € Brez DDV: 15,60 €

Plišasti pingvin z LED projektorjem

Spremenite otroško sobo v čudovito sproščujočo zvezdno noč. Projektor bo vašemu otroku pomagal zaspati, hkrati pa je idealen tudi za otroke, ki se boj..

18,00 € Brez DDV: 14,80 €