Dežniki

Dežniki

Otroški dežniki z zabavnimi pisanimi motivi in motivi risanih junakov bodo vašim otrokom popestrili turobne deževne in zasnežene dni. Tako bo skakanje po lužah na poti v šolo ali vrtec še bolj zabavno.

Prikaži:
Razvrsti po:

Dežnik Ledeno kraljestvo 2

Dežnik za deklice z motivom z motivom Anne in Elze iz najnovejše risanke Ledeno kraljestvo 2 bo razveselil vsako deklico. Naj uživa na sprehodih v dež..

12,00 € Brez DDV: 9,80 €

Dežnik Maša in medved

Dežnik za deklice z motivom simpatične Maše bo razveselil vsako deklico. Naj uživa na sprehodih v dežju pod čudovitim dežnikom. Dežnik je praktičen te..

12,00 € Brez DDV: 9,80 €

Dežnik Medvedek Pu

Roza dežnik za deklice z motivom simpatičnega Medvedka Puja bo razveselil vsako deklico. Naj uživa na sprehodih v dežju pod čudovitim dežnikom. Dežnik..

12,00 € Brez DDV: 9,80 €

Dežnik Moj mali poni

Prozoren dežnik za deklice z motivom simpatičnih konjičkov iz risanke Moj mali poni bo razveselil vsako deklico. Naj uživa na sprehodih v dežju pod ču..

9,90 € Brez DDV: 8,10 €

Dežnik Vojna Zvezd

Filmi Vojna Zvezd (angleško Star Wars) že desetletja navdušujejo vse generacije po celem svetu. Naj tudi vaš deček uživa na sprehodih v dežju pod dežn..

4,90 € Brez DDV: 4,00 €

Modri dežnik Tačke na patrulji

Glavni junaki Sila, Bron, Maršal, Robi, Zuma iz priljubljene risanke Tačke na patrulji vedno priskočijo na pomoč. Vaši otroci jih zagotovo navdušeno g..

12,00 € Brez DDV: 9,80 €