Ugodnosti za stranke

Darilni boni

Prijateljem ali družinskim članom lahko ob rojstnih dnevih, obletnicah, božiču in drugih priložnostih podarite darilni bon. Tako bo lahko sam izbiral med pestro ponudbo izdelkov. Darilni bon se po plačilu pošlje kupcu ali obdarovancu v elektronski obliki. Vsak darilni bon je označen s svojo kodo in velja kot plačilo za nakup v spletni ponudbi.

Darilni bon kupite v spletni trgovini. Za nakup darilnega bona veljajo enaka določila pogojev poslovanja kot za nakup drugih izdelkov. Veljavnost darilnega bona je 6 mesecev od izdaje darilnega bona. Menjava darilnega bona za gotovino ni možna. Bon je unovčljiv le v celotnem znesku. Vrednost nakupa mora biti višja od vrednosti bona, razliko mora imetnik bona doplačati.

Motivi darilnih bonov

Kako unovčiti darilni bon?

Izberite izdelke, ki jih želite kupiti in jih dajte v košarico. Nato kliknete na gumb poglej košarico. Odpre se vam nakupovalna košarica v kateri lahko vidite vse vaše izbrane izdelke. Spodaj imate opcijo "Uporabi darilni bon". Enostavno vnesete kodo bona in kliknete na gumb "Uporabite kodo" ali pa kliknete na blagajno in tam navedite naslov za dostavo, izberite način dostave in način plačila. V spletni blagajni v polje Darilni bon vpišite kodo darilnega bona in potrdite tako, da kliknete gumb "Uporabite bon". Vrednost darilnega bona se vam avtomatsko odšteje od končnega zneska košarice. Ostane še znesek, ki ga je še potrebno poravnati. S klikom na gumb "Oddaj naročilo" oddate spletno naročilo.

Kuponi in kode za popust

Koda za popust oziroma promocijska koda prinaša različne ugodnosti pri nakupu preko spletne trgovine. Aktivno kodo najdete v spletni trgovini, na naši Facebook strani, v elektronskem sporočilu ali drugih medijih. Koda prinaša različne ugodnosti, od različnih daril do popustov. Promocijska koda je lahko številka, beseda ali kombinacija besed in številk. Da lahko uspešno uporabite promocijsko kodo morate biti registrirani spletni uporabnik trgovine Spletna ponudba in morate biti prijavljeni v sistem. Ko vpišete kodo za popust, se njena vrednost avtomatsko odšteje od cene vašega naročila.

Za en nakup je možno uveljaviti le eno promocijsko kodo. Po preteku veljavnosti promocijske kode, ne morete več uveljavljati ugodnosti. Promocijska koda je lahko uporabna za vse ponudbe, ki so aktivne na spletni strani, lahko pa je namenjena zgolj za določene ponudbe, kar je posebej navedeno.

Ponudnik lahko izda tudi skupinski kupon s popustom (promocijska koda). V primeru, da je akcijska ponudba omejena na določeno število oseb, se šteje, da so do popusta upravičeni tisti kupci, ki so po časovnem zaporedju prej oddali naročilo do obsega, s katerim je skupinski kupon s popustom omejen. Ko je kvota razpoložljivega vpisa dosežena, se možnost za unovčenje kupona samodejno zapre.

Kako unovčiti kodo za popust?

Izberite izdelke, ki jih želite kupiti in jih dajte v košarico. Nato kliknete na gumb poglej košarico. Odpre se vam nakupovalna košarica v kateri lahko vidite vse vaše izbrane izdelke. Spodaj imate opcijo "Uporabite kupon". Enostavno vnesete kodo kupona in kliknete na gumb "Uporabite kupon" ali pa kliknete na blagajno in tam navedite naslov za dostavo, izberite način dostave in način plačila. V spletni blagajni v polje Koda kupna vpišite kodo kupona in potrdite tako, da kliknete gumb "Uporabite kupon". Vrednost kupona se vam avtomatsko odšteje od končnega zneska košarice. Ostane še znesek, ki ga je še potrebno poravnati. S klikom na gumb "Oddaj naročilo" oddate spletno naročilo.

Menjava kupona ali kode za gotovino ni možna.

Akcijska ponudba

Zaradi narave poslovanja preko svetovnega spleta se ponudba ažurira in spreminja pogosto in hitro. Cene izdelkov so redne cene in akcijske cene. Akcijske cene so posebej označene s prečrtano redno ceno in objavljeno akcijsko ceno s popustom. Akcijska cena velja samo do razprodaje zalog.