Izdelki za lase

Izdelki za lase

Lepa pričeska doda piko na i vašemu celotnemu videzu. Oblikujte privlačne in igrive kodre, izdelajte kitke ali pa se pokažite s sijočimi, ravnimi lasmi.

Prikaži:
Razvrsti po:

Električni sušilec za lase Magic Dryer & Styler

Magic Dryer & Styler suši lase na hiter in enostaven način. Krtača je primerna za vse vrste las. Njena trojna funkcija vam omogoča istočasno česan..

24,90 €

Kodralnik las Magic Twist -10%

Kodralnik las Magic Twist

S tem kodralnikom las lahko v zelo kratkem času ustvarite čudovite kodre. Izdelek je zelo enostaven za uporabo, saj vanj le vstavite pramen las (ki ne..

53,00 € 47,70 €

Kvalitetna električna krtača za ravnanje las Brushture

Divine Hair Magic električna krtača za ravnanje las Brushture ravna lase na hiter in enostaven način ter tako omogoča lažje česanje in preprečuje kodr..

19,90 €

Magic Coiffeur krtača za lase

Nič veš cukanja, lomljenja in poškodovanja las z običajnimi krtačami. Inovativna krtača za lase Magic Coiffeur, ki je tako priročna, da jo boste imeli..

6,90 €

Masažna krtača za lase z laserjem

Masažna krtača za kapilare z laserjem Hair Force One je zelo učinkovita za ponovno oživljanje krepkosti las in aktiviranje njihove rasti s stimuliranj..

43,00 €

Električni aparat za kitke Magic Braid Ni na zalogi

Električni aparat za kitke Magic Braid

Električni aparat za kitke Magic Braid morate imeti med svojimi dodatki za friziranje. Z njegovo pomočjo boste hitro naredili različne pričeske, kot s..

15,50 €