Vrhnja oblačila in dodatki

Vrhnja oblačila in dodatki

Vrhnja oblačila in dodatki za hladnejše poletne dni in za mrzle zimske. Med ponudbo različnih plaščev, jaken, bund in jopic poiščite takšno, ki se bo ujemala z vašim stilom.

Prikaži:
Razvrsti po:

Dolga jopca s kapuco v vojaški barvi

Udobna dolga jopica s kapuco in napisi je primerna za sproščen vsakdanji videz. Odlično se kombinira z raznimi legicami in kavbojkami ter ožjimi kroji..

29,00 € Brez DDV: 23,80 €

Kapa s cofom

Pozimi, pogosto pa tudi spomladi in jeseni, si moramo glavo in ušesa zaščititi s toplo kapo. Kapo lahko nosimo kot kapo s podaljšanim modelom (begi) a..

6,90 € Brez DDV: 5,70 €

Dolga jopca s pasom

Udobna dolga jopica s pasom in žepoma je primerna za sproščen vsakdanji videz. Odlično se kombinira z raznimi legicami in kavbojkami ter ožjimi kroji ..

29,00 € Brez DDV: 23,80 €

Dolga pisana jopca

Udobna dolga jopica z žepoma je primerna za sproščen vsakdanji videz. Odlično se kombinira z raznimi legicami in kavbojkami ter ožjimi kroji majic. Iz..

29,00 € Brez DDV: 23,80 €

Dolga športna jopca s kapuco

Udobna dolga jopica s kapuco je primerna za sproščen vsakdanji športni videz. Odlično se kombinira z raznimi legicami in kavbojkami ter ožjimi kroji m..

27,00 € Brez DDV: 22,10 €

Dolga športna jopca z zadrgami

Modna dolga jopca je primerna za sproščen vsakdanji športni videz. Zadaj ima podaljšan kroj, zadrgo in dva žepa, ki poskrbita za unikaten videz. Spred..

29,00 € Brez DDV: 23,80 €

Pleten pončo

Udoben pončo z dvema manjšima žepoma na sprednji strani in gumbkom ob strani. Odlično se kombinira z raznimi legicami in kavbojkami. Izdelana je iz kv..

25,00 € Brez DDV: 20,50 €