Majice in puloverji

Majice in puloverji

Modne majice, puloverji, srajce in topi za vsak slog, za vse starosti. Izbirajte med modeli za vsakdan ali za posebne priložnosti. Zaradi kvalitetnih materialov so oblačila udobna in prijetna na otip.

Prikaži:
Razvrsti po:

Pulover KouCla NYC girl

KouCla je blagovna znamka s kvalitetnimi modnimi oblačili za ženske in moške. Pulover ima na sprednji strani napis iz bleščečih kamenčkov. Izdelan je ..

19,00 € Brez DDV: 15,60 €

Pulover KouCla s čipko in gumbi

KouCla je blagovna znamka s kvalitetnimi modnimi oblačili za ženske in moške. Pulover je okrašen s pasom iz čipke, na hrbtni strani pa ima dodane gumb..

19,00 € Brez DDV: 15,60 €

Pulover KouCla z bleščicami v kapučino barvi

KouCla je blagovna znamka s kvalitetnimi modnimi oblačili za ženske in moške. Pulover ima dodane bleščeče kamenčke na izrezu na prsnem delu, ki poskrb..

19,00 € Brez DDV: 15,60 €

Pulover Koucla z dekorativnim hrbtnim delom

KouCla je blagovna znamka s kvalitetnimi modnimi oblačili za ženske in moške. Pulover ima zanimiv, delno odprt hrbtni del z zadrgo. Omenjeni dodatek t..

19,00 € Brez DDV: 15,60 €

Pulover KouCla z zakovicami

KouCla je blagovna znamka s kvalitetnimi modnimi oblačili za ženske in moške. Pulover v modnem stilu ima dodane zakovice po sprednjem delu. Izdelan je..

19,00 € Brez DDV: 15,60 €

Pulover z verigo na hrbtni strani

Pulover je bež barve, za drugačen in poseben videz poskrbijo zlate verige na hrbtni strani. Izdelan je iz kvalitetne viskoze, je oprijetega kroja. Na ..

19,00 € Brez DDV: 15,60 €

Bluza s puhasto sovo

Majica ima na sprednji strani aplikacijo puhaste sove, ki popestri izgled in da majici modni in privlačen videz. Majica ima 3/4 rokave. Izdelana je iz..

15,00 € Brez DDV: 12,30 €

Bluza z aplikacijo srčka

Majica ima na sprednji strani aplikacijo srca, moden in trend izgled pa ji dodajo dekorativni kamenčki. Majica ima 3/4 rokave. Izdelana je iz kvalitet..

15,00 € Brez DDV: 12,30 €

Bluza z aplikacijo vrtnice

Majica ima na sprednji strani aplikacijo vrtnice, moden in trend izgled pa ji dodajo dekorativni kamenčki. Majica ima 3/4 rokave. Izdelana je iz kvali..

15,00 € Brez DDV: 12,30 €

Bluza z izrezom

Udobna bluza s križnim izrezom in puli ovratnikom v črni barvi. Ima ohlapne rokave. Nosite jo lahko v kombinaciji s kavbojkami ter športnimi in elegan..

15,00 € Brez DDV: 12,30 €

Majčka brez rokavov Stay Wild

Udobna poletna majčka brez rokavov v modni gorčični barvi. Na sprednji strani ima napis Stay Wild. Bluza je narejena iz visoko kakovostnega bombaža. V..

14,00 € Brez DDV: 11,50 €

Majčka brez rokavov Summer vibes

Udobna poletna majčka brez rokavov v modni barvah. Na sprednji strani ima napis Summer vibes ter sliko flaminga s perlami. Bluza je narejena iz visoko..

14,00 € Brez DDV: 11,50 €

Majica I feel love

Udobna poletna majčka z napisom I feel love. Bluza je narejena iz visoko kakovostnega bombaža. Velikost je univerzalna in bo primerna za dame, ki nosi..

12,00 € Brez DDV: 9,80 €

Majica KouCla s prosojnim hrbtnim delom

KouCla je blagovna znamka s kvalitetnimi modnimi oblačili za ženske in moške. Majica je dobavljiva v črni barvi, na hrbtnem delu ima prosojno tkanino,..

19,00 € Brez DDV: 15,60 €

Majica Limited edition

Udobna poletna majčka z napisom Limited edition v modni gorčični barvi. Bluza je narejena iz visoko kakovostnega bombaža. Velikost je univerzalna in b..

14,00 € Brez DDV: 11,50 €

Majica s potiskom superg

Majica ima na sprednji strani potisk superg, ki popestri izgled in da majici modni in privlačen videz. Izdelana je iz kvalitetnih materialov in je zel..

13,00 € Brez DDV: 10,70 €

Majica z aplikacijo ustnic

Udobna poletna majčka z aplikacijo ustnic v oranžni barvi. Bluza je narejena iz visoko kakovostnega bombaža. Velikost je univerzalna in bo primerna za..

14,00 € Brez DDV: 11,50 €

Majica z dekorativnimi izrezi

In-Stylefashion je blagovna znamka s kvalitetnimi modnimi oblačili za ženske in moške. Krajša majica je dobavljiva v turkizni barvi in barvi fuksije. ..

16,00 € Brez DDV: 13,10 €

Majica z dekorativnimi kamenčki

KouCla je blagovna znamka s kvalitetnimi modnimi oblačili za ženske in moške. Majica s kratkimi rokavi ima dodane dekorativne kamenčke na ovratniku in..

19,00 € Brez DDV: 15,60 €

Majica z napisom No Stress Please

Majica ima na sprednji strani potiskan napis No Stress Please, ki popestri izgled in da majici zabaven videz. Izdelana je iz kvalitetnih materialov in..

13,00 € Brez DDV: 10,70 €

Majica z napisom v barvi breskve

Udobna poletna majčka z napisom in srcem. Bluza je narejena iz visoko kakovostnega bombaža. Velikost je univerzalna in bo primerna za dame, ki nosijo ..

12,00 € Brez DDV: 9,80 €

Rumen top z obročki na hrbtni strani

In-Stylefashion je blagovna znamka s kvalitetnimi modnimi oblačili za ženske in moške. Top brez rokavov v atraktivni poletni rumeni barvi ima na hrbtn..

14,00 € Brez DDV: 11,50 €

Športna majica Los Angeles

Majica s 3/4 rokavi v sivi barvi z napisom Los Angeles. Izgled popestrijo črte v belo, sivi in rdeči barvi. Izdelana je iz kvalitetnih materialov in j..

19,00 € Brez DDV: 15,60 €

Top z obročki na hrbtni strani

In-Stylefashion je blagovna znamka s kvalitetnimi modnimi oblačili za ženske in moške. Top brez rokavov v fuksija barvi ima na hrbtnem delu dodane obr..

14,00 € Brez DDV: 11,50 €

Srajca s kravato v bež barvi

In-Staylefashion je blagovna znamka s kvalitetnimi modnimi oblačili za ženske in moške. Srajca je izdelana iz bombaža, kateremu je dodanih 3% elastana..

15,00 € Brez DDV: 12,30 €

Srajca za vezanje v spodnjem delu

Udobna srajčna bluza je izdelana iz bombaža. V spodnjem delu vsebuje dva kraka, katera povežete v vozel, ki poskrbi za drugačen in hkrati privlačen vi..

12,00 € Brez DDV: 9,80 €

Zavita srajčna bluza Koucla

KouCla je blagovna znamka s kvalitetnimi modnimi oblačili za ženske in moške. Srajčna bluza ima spodaj elastiko, ki omogoča lahko prosto padanje. Zgor..

12,00 € Brez DDV: 9,80 €