Orodje in pripomočki

Orodje in pripomočki

Odličen izbor orodij za preprosta in zahtevnejša opravila v vašem domu. Izbirajte med aluminijastimi lestvami, seti, vijačniki ali vrtalniki priznane švicarske blagovne znamke PWR Work.

Prikaži:
Razvrsti po:

108 delni set orodja v kovčku

Set orodja vam bo v pomoč, ko se boste lotili preprostih in tudi zahtevnejših popravil. Orodja so shranjena v plastičnem priročnem kovčku, ki vam bo z..

59,90 €

8-delni komplet imbus ključev

Set imbus ključev ima majhno težo, je uporabniku prijazen in izjemno večstranski. Poleg tega zavzamejo zelo malo prostora, zato je set popoln za domač..

4,50 €

Kompaktna krožna žaga

Električna žaga All Materials Mini Saw ima tri različne diske (pribl. Ø 54,8 x 11,1 mm) za natančno in varno rezanje vseh vrst materialov, kot so kera..

89,00 €

Kovček na kolesih z 186 kosi orodja PWR Work

Kovček z orodjem na kolesih ima dvojno varnostno ključavnico in meri 50 x 37 x 23 cm. V kovčku boste imeli orodje urejeno, pospravljeno in na ene..

149,00 €

Orodje za rezanje 3v1

Večnamensko praktično orodje za rezanje lahko uporabljate kot škarje, klešče in nož. Izdelano je iz kvalitetnih materialov in vsebuje varnostno zapira..

29,00 €

Udarni vrtalnik in izvijač

Ta električni vrtalnik ima močan motor, ki prevrta še najbolj odporne materiale s popolno kontrolo in natančnostjo med vrtanjem. Narejen je iz kvalite..

39,00 €

Večnamenska aluminijasta zložljiva lestev

Dosežite katerokoli višino z večnamensko zložljivo lestvijo, ki bo rešila veliko težav v vašem domu. Lestev je izdelana iz aluminija in je uporabna ko..

111,00 €

Večnamensko orodje Turbo PWR Work

Večnamensko orodje Turbo PWR Work z 11 nastavki za rezanje in več kot 200 rotacijskimi dodatki s katerim lahko vrtate, režete, brusite, gravirate, mel..

139,00 €

Vijačnik z razdelilcem konic

Vijačnik z razdelilcem konic vam omogoča enostavno privijanje in odvijanje vijakov. Rotacijska glava vam omogoča hitro zamenjavo in preprosto shranjev..

9,90 €

Vrtalnik z zbiralcem prahu in lasersko libelo ter markerjem

Vrtanje lukenj v stene je sedaj čistejše in lažje s tem praktičnim in modernim orodjem. Medtem ko vrtate v steno posesa prah in je hkrati pritrjen na ..

34,00 €

Večnamensko orodje Renovator Saw 37 Ni na zalogi

Večnamensko orodje Renovator Saw 37

Večnamensko orodje Renovator Saw 37 vključuje 37 pripomočkov za osnovna popravila in prenovo vašega doma. Orodje je vsestransko in se vrti pri hitrost..

109,00 €

XXL Raztegljiva Teleskopska Lestev Ni na zalogi

XXL Raztegljiva Teleskopska Lestev

Raztegljiva lestev vam bo olajšala marsikatero delo v hiši in njeni okolici, saj doseže višino od 70 cm do 260 cm in lahko zdrži do 150 kg. Zasede zel..

99,00 €