skip to Main Content

Srajca s kravato v bež barvi

Ocenjeno 0 od 5
(Napišite mnenje o tem izdelku)

Šifra izdelka: SP10714

Rok dobave: 1-3 dni

15,00 

Kvalitetna in trend modna srajca v bež barvi ima dodano kravato v črni barvi. Primerna je za vse, ki prisegajo na poslovni izgled.

Opis

In-Staylefashion je blagovna znamka s kvalitetnimi modnimi oblačili za ženske in moške. Srajca je izdelana iz bombaža, kateremu je dodanih 3% elastana, ki poskrbi za rahlo elastičen in oprijet videz. Piko na i da priložena kravata v črni barvi, ki je popolnoma odstranljiva in jo lahko kombinirate tudi z drugimi oblačili. Patent na srajci je širok in ga po želji zaprete z gumbi.

Podrobnosti:

  • Dodana kravata v črni barvi.
  • Širok patent na rokavu s petimi gumbi.
  • Material: 97% bombaž in 3% elastan.
  • Barva: Bež.
  • Velikosti: 34, 36, 38 in 40.
  • Blagovna znamka: In-Stylefashion.

Opis materialov:

Viskoza je vlakno proizvedeno iz naravne celuloze. Je prijetno mehka, gladka, tanka in ima zelo lep padec. Izdelki nudijo prijeten občutek pri nošenju.

Modal je vlakno proizvedeno iz naravne celuloze. Vlakno ima visoko hidrofilnost, visoke termoizolacijske lastnosti, boljšo trdnost od viskoze in še bolj mehak otip. Iz teh razlogov nudi še bolj prijeten občutek in udobje pri nošenju izdelkov.

Poliamid uporabljajo v mešanicah z naravnimi materiali. Poliamid je obstojen proti mečkanju, ne spreminja oblike ne barve. Iz njegovih vlaken se izdelujejo tudi nogavice in žensko spodnje perilo.

Elastan je zaradi izredne elastičnosti primeren v mešanici z naravnimi materiali. Vedno ga uporabljajo v kombinaciji z drugimi tekstilnimi vlakni, predvsem za povečanje raztegljivosti in dosego visoke elastičnosti. Uporablja se za izdelavo nogavic in drugih finih pletenih izdelkov.

Bombaž je naravno vlakno, ki izvira iz semen rastline bombaževca. Je mehak, vpojen, dober izolator. Izdelki nudijo prijeten občutek na koži ter udobje pri nošenju.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Napišite vaše mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Prijava na e-novičke

Prijavite se na naše občasne e-novičke in bodite obveščeni o novih popustih in zanimivih akcijah.

Košarica
Back To Top