skip to Main Content

Rumen top z obročki na hrbtni strani

Šifra izdelka: SP10979

Rok dobave: 1-3 dni

14,00 

Kvalitetna in trend modna oblačila vrhunske blagovne znamke In-stylefashion. Oprijet poletni top v rumeni barvi ima na hrbtni strani dekorativne obročke.

Na zalogi

Opis

In-stylefashion je blagovna znamka s kvalitetnimi modnimi oblačili za ženske in moške. Top brez rokavov v atraktivni poletni rumeni barvi ima na hrbtnem delu dodane obročke, ki poskrbijo za drugačen in hkrati privlačen poletni videz.

Podrobnosti:

  • Material: 92% viskoza in 8% elastan.
  • Barva: Rumena.
  • Velikosti: UNI (ustreza 34, 36 in 38).
  • Raztegljiv material.
  • Dekorativni obročki na hrbtni strani.

Opis materialov:

Viskoza je vlakno proizvedeno iz naravne celuloze. Je prijetno mehka, gladka, tanka in ima zelo lep padec. Izdelki nudijo prijeten občutek pri nošenju.

Modal je vlakno proizvedeno iz naravne celuloze. Vlakno ima visoko hidrofilnost, visoke termoizolacijske lastnosti, boljšo trdnost od viskoze in še bolj mehak otip. Iz teh razlogov nudi še bolj prijeten občutek in udobje pri nošenju izdelkov.

Poliamid uporabljajo v mešanicah z naravnimi materiali. Poliamid je obstojen proti mečkanju, ne spreminja oblike ne barve. Iz njegovih vlaken se izdelujejo tudi nogavice in žensko spodnje perilo.

Elastan je zaradi izredne elastičnosti primeren v mešanici z naravnimi materiali. Vedno ga uporabljajo v kombinaciji z drugimi tekstilnimi vlakni, predvsem za povečanje raztegljivosti in dosego visoke elastičnosti. Uporablja se za izdelavo nogavic in drugih finih pletenih izdelkov.

Bombaž je naravno vlakno, ki izvira iz semen rastline bombaževca. Je mehak, vpojen, dober izolator. Izdelki nudijo prijeten občutek na koži ter udobje pri nošenju.

Mnenja

Ta izdelek trenutno še nima mnenja.

Napišite svoje mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prijava na e-novičke

Prijavite se na naše občasne e-novičke in bodite obveščeni o novih popustih in zanimivih akcijah.

Back To Top