Pripomočki za vadbo

Pripomočki za vadbo

Fitnes naprave za ohranjanje kondicije in krepitev mišic na rokah, nogah, trebuhu in hrbtu, sobna kolesa in drugi telovadni pripomočki za popolno oblikovano telo.

Prikaži:
Razvrsti po:

Deska za ravnotežje InnovaGoods

Preprost in inovativen izdelek, ki vam bo pomagal pri utrjevanju mišic na rokah, nogah in trebuhu s preprostimi gibi in obrati. Če želite vaje otežiti..

39,00 €

Fitnes naprava za dvigovanje telesa

Fitnes naprava za dvigovanje telesa je idealen pripomoček za celovito vadbo, s pomočjo katerega boste lahko izvajali celo vrsto različnih vaj: dvigova..

139,00 €

Fitnes platforma za krepitev mišic zadnjice in nog

Popolna fitnes naprava je idealna za izvajanje vaj, ki krepijo in utrjujejo zadnjične in nožne mišice ter mišice zgornjega dela telesa. Napravo lahko ..

49,00 €

Fitness naprava vertikalno plezanje

Okrepite svoje roke, trebušne mišice, zadnjične mišice, noge, hrbet, rame in boke. Fitnes naprava za plezanje vključuje digitalni števec in vam omogoč..

119,00 €

Magnetne zaponke za čevlje Tiehard

Odličen izum, ki ga sestavljata dve magnetni zaponki, skozi kateri napeljete vezalke tako, da jih lahko združite in ločite v trenutku. Priročen in hit..

11,90 €

Oprema za telovadbo 8xGym Compak

Z opremo za telovadbo 8xGym Compak boste lahko vadili kar doma. Oblikovali boste svoje mišice na rokah, nogah in trebuhu, s poljubno intenzivnostjo, s..

85,00 €

Pripomoček za raztezanje

Pripomoček za raztezanje Just Up Gym je ustvarila ameriška vojska (Navy Seals) za krepitev moči ter za boljšo upogljivost, ravnotežje in stabilnost tr..

45,00 €

Rhythm Gym Sistem za vadbo

Po revoluciji v ZDA je sistem za vadbo Rhythm Gym tudi pri nas. Nadomestite dolgočasne treninge z energetsko vadbo s plesnimi gibi zahvaljujoč sistemu..

49,00 €

Rokavice za fitnes

Rokavice za uteži in druge naprave v fitnesu bodo zaščitile vaše dlani med vsakodnevnimi treningi. Izdelane so iz trpežnega in lahkega materiala, ki d..

10,00 €

Samostoječa električna rolka

Poslovite se od dolgočasnih in običajnih prevoznih sredstev ter postanite vladar ulice s samostoječo električno rolko. Z dvema električnima motorjema ..

220,00 €

Športni LED trak za na roko

Športni trak za na roko je idealen za tek, saj zmanjšuje nevarnost nesreče zaradi morebitne slabe vidljivosti. Opremljen je z 2 LED lučkama z dvema sv..

5,50 €

Steza za hojo Fitness 7001

Tekalna steza za domačo uporabo je namenjena začetnikom in izkušenim tekačem. Ima tri avtomatske programe in 4 možne hitrosti teka oz hoje.Podrobnosti..

269,00 €

Tekalna steza Cecotec Fitness 7007

Tekalna steza Cecotec Fitness je namenjena začetnikom kot izkušenim tekačem. Ima dvanajst privzetih programov in pet možnih hitrosti teka. Podrobnost..

450,00 €

Trenažer Cardio Twister

Program vadbe Cardio Swing kuri maščobo, krepi mišice in pomaga izoblikovati privlačne trebušne mišice. Vadba poteka v dveh smereh, vaše noge se premi..

129,00 €

Zložljiva steza za hojo z zvočniki

Tekalna steza za domačo uporabo je namenjena začetnikom in izkušenim tekačem. Ima 12 prednastavljenih programov in 4 možne hitrosti teka oz hoje. Pod..

259,90 €

Sobno kolo - Spinning Extreme 20 Ni na zalogi

Sobno kolo - Spinning Extreme 20

Sobno kolo Spinning Extreme 20 je odlično za zahtevno vadbo doma, saj lahko na njem kolesarite ne glede na vreme. Izbirate lahko med različnimi nivoji..

266,90 €

Sobno kolo Cecofit Power Active 7018 Ni na zalogi

Sobno kolo Cecofit Power Active 7018

Sobno kolo Cecofit Power Active 7018 je odlično za zahtevno vadbo doma, saj lahko na njem kolesarite ne glede na vreme. Izbirate lahko med različnimi ..

249,00 €

Sobno kolo Cecotec Ultrafelx 25 7017 Ni na zalogi

Sobno kolo Cecotec Ultrafelx 25 7017

Profesionalno sobno kolo Cecotec Ultrafelx 25 je odlično za zahtevno vadbo doma, saj lahko na njem kolesarite ne glede na vreme. Izbirate lahko med ra..

360,00 €

Telovadna klop 6xBench Ni na zalogi

Telovadna klop 6xBench

Popolna vadba za celotno telo, ki jo lahko opravite doma na eni napravi. Na njej lahko izvajate 20 različnih vaj (katere si oglejte v spodnjem videu) ..

119,00 €

Zložljiva tekalna steza Cecotec Sprint 7014 Ni na zalogi

Zložljiva tekalna steza Cecotec Sprint 7014

Zložljiva tekalna steza je namenjena tako začetnikom kot izkušenim tekačem. Ima dvanajst programov treninga, tri različne naklone in pet možnih hitros..

460,00 €

Zložljivo statično kolo Cecofit X-Bike Ni na zalogi

Zložljivo statično kolo Cecofit X-Bike

Sobno zložljivo kolo Cecofit X-Bike je odlično za zahtevno vadbo doma, saj lahko na njem kolesarite ne glede na vreme. Izbirate lahko med 8 različnimi..

149,00 €