Vrhnja oblačila in dodatki

Vrhnja oblačila in dodatki

Vrhnja oblačila in dodatki za hladnejše poletne dni in za mrzle zimske. Med ponudbo različnih plaščev, jaken in bund poiščite takšno, ki se bo ujemala z vašim stilom in jo dopolnite s kapo, rokavicami in šalom.

Prikaži:
Razvrsti po:

Bunda v modro zeleni kombinaciji

Kvalitetna in trend moška bunda v modni modri barvi. Notranjost kapuce, zadrge in gumbi so v zeleni barvi, kar poskrbi za drugačen in poseben izgled. ..

52,00 € Brez DDV: 42,60 €

Bunda v temno modri in oranžni kombinaciji

Kvalitetna in trend moška bunda v temno modri barvi. Notranjost kapuce, zadrge in gumbi so v oranžni barvi, kar poskrbi za drugačen in poseben izgled...

52,00 € Brez DDV: 42,60 €

Eleganten plašč v sivi barvi

Model plašča je klasičen, zelo eleganten kroj, ki bo vedno v modi. Plašč je temno sive barve, v notranjosti je elegantna podloga. Ima visok ovratnik, ..

59,00 € Brez DDV: 48,40 €

Kapa v črni barvi

Jesensko zimska kapa je izdelana iz prožnega in mehkega bombaža, ki poskrbi za udobno nošenje. Podaljšan baggy model pričara unikaten in moden izgled...

8,50 € Brez DDV: 7,00 €

Kapa v sivo zeleni kombinaciji

Jesensko zimska kapa je izdelana iz prožnega in mehkega bombaža, ki poskrbi za udobno nošenje. Podaljšan baggy model in živahne barve pa pričarajo uni..

8,50 € Brez DDV: 7,00 €

Bunda v črno rdeči kombinaciji

Kvalitetna in trend moška bunda v črni barvi. Notranjost kapuce, zadrge in gumbi so v rdeči barvi, kar poskrbi za drugačen in poseben izgled. Primerna..

52,00 € Brez DDV: 42,60 €

Bunda v modro oranžni kombinaciji

Kvalitetna in trend moška bunda v modri barvi s kapuco in zadrgami v oranžni barvi, ki poskrbi za drugačen in poseben izgled. Primerna je za vsakodnev..

59,00 € Brez DDV: 48,40 €

Bunda v oranžno črni kombinaciji

Kvalitetna in trend moška bunda v modni oranžni barvi. Notranjost kapuce, zadrge in gumbi so v črni barvi, kar poskrbi za drugačen in poseben izgled. ..

52,00 € Brez DDV: 42,60 €

Bunda v sivo zeleni kombinaciji

Kvalitetna in trend moška bunda v sivi barvi s kapuco in zadrgami v zeleni barvi, ki poskrbi za drugačen in poseben izgled. Primerna je za vsakodnevno..

59,00 € Brez DDV: 48,40 €

Daljša zimska bunda

Daljša kvalitetna in trend moška bunda v črni barvi. Bunda ima kapuco in veliko žepov. Ščitila vas bo pred vetrom in mrazom. Zaradi elegantnega izgled..

65,00 € Brez DDV: 53,30 €

Svetla prešita bunda v vojaškem stilu

Kvalitetna in trend moška prešita bunda v modni barvni kombinaciji. Bunda v vojaškem slogu je v rjavo sivih odtenkih. Notranjost kapuce in zadrge so v..

48,00 € Brez DDV: 39,30 €

Zimska črna bunda s kapuco

Daljša kvalitetna in trend moška bunda v črni barvi, z oranžno podlogo in zadrgami. Bunda ima kapuco z odstranljivo krzneno obrobo in veliko žepov. Šč..

63,00 € Brez DDV: 51,60 €

Zimska modra bunda s kapuco

Daljša kvalitetna in trend moška bunda v temno modri barvi, z oranžno podlogo in zadrgami. Bunda ima kapuco z odstranljivo krzneno obrobo in veliko že..

63,00 € Brez DDV: 51,60 €

Zimska vojaška bunda s kapuco

Daljša kvalitetna in trend moška bunda v vojaških barvah, z oranžno podlogo in zadrgami. Bunda ima kapuco z odstranljivo krzneno obrobo in veliko žepo..

63,00 € Brez DDV: 51,60 €