Apolyne

Prikaži:
Razvrsti po:

Drog za dvigovanje telesa in vaje Muscles Up! Pro

Okrepite bicepse, tricepse, hrbet in ramo, z drogom, ki se postavi na vrata. Drog lahko uporabite tudi na tleh in tako dvigujete telo na različne nači..

32,00 €

Fitness naprava vertikalno plezanje

Okrepite svoje roke, trebušne mišice, zadnjične mišice, noge, hrbet, rame in boke. Fitnes naprava za plezanje vključuje digitalni števec in vam omogoč..

119,00 €

Naprava za vadbo počepov Thunder Squat

Naprava za vadbo počepov Thunder Squat je kompletna naprava za krepitev mišic s 4 višinami in 3 nastavljivimi nivoji upora, ki omogočajo povečanje moč..

55,00 €

Oprema za telovadbo 8xGym Compak

Z opremo za telovadbo 8xGym Compak boste lahko vadili kar doma. Oblikovali boste svoje mišice na rokah, nogah in trebuhu, s poljubno intenzivnostjo, s..

83,00 €

Ovitek za mobitel z nosilcem za kolo

Ovitek za mobitel z nosilcem za kolo U2 Bike je idealen za uživanje v vožnji s kolesom, brez prekinitve komunikacije. Je udoben in praktičen ter vam o..

11,90 €

Popoln Fitness Trenažer Abdo Crunch

Ta fitness trenažer je izredno vsestranski, saj lahko na njem okrepite celotno telo na eni napravi. Izbirate lahko med 4 različnimi vajami: potisk nog..

109,00 €

Prenosna namizna igra Ping Pongtable

Namizni tenis oziroma ping pong je šport prav za vsakogar, tako za odrasle in otroke. Z njo poskrbimo za fizični in mentalni razvoj, saj poleg kondici..

24,90 €

Pripomoček za raztezanje prsnega koša Just Up Gym

Tu je revolucionaren ekspander za raztezanje prsnega koša Just Up Gym, ki ga je ustvarila ameriška vojska (Navy Seals). Just Up Gym je učinkovit in vs..

49,00 €

Rhythm Gym Sistem za vadbo

Po revoluciji v ZDA je sistem za vadbo Rhythm Gym tudi pri nas. Nadomestite dolgočasne treninge z energetsko vadbo s plesnimi gibi zahvaljujoč sistemu..

45,00 €

Rolka Boost Skate

Rolka Boost ima dve kolesi in dve obstojni platformi, ki sta združeni s kovinsko palico. Je popolna rešitev za prave ljubitelje rolkanja.Odlična je ta..

35,00 €

Športni LED trak za na roko

Športni trak za na roko je idealen za tek, saj zmanjšuje nevarnost nesreče zaradi morebitne slabe vidljivosti. Opremljen je z 2 LED lučkama z dvema sv..

5,50 €