Odganjalci mrčesa

Odganjalci mrčesa

V toplejših mesecih na plan prileze ves nadležen mrčes. Zunaj in notri nas motijo nadležne muhe in mravlje, pikajo nas komarji, po kotih pletejo mreže pajki. Preverite izdelke, s pomočjo katerih se jih boste lažje znebili.

Prikaži:
Razvrsti po:

12 obližev proti komarjem

Komarji so ena izmed najnadležnejših in neprijetnih nadlog v toplih mesecih. Kvarijo nam spanje, sprehode v naravi in mestu, prijetne večere na terasa..

3,40 €

Dva električna aparata proti komarjem na ultrazvok

Komarji so ena izmed najnadležnejših in neprijetnih nadlog v toplih mesecih, ki nam kvarijo spanje. Poslovite se od pikov insektov z električnim apara..

5,20 €

Eco Solem solarni odganjalec glodalcev Ni na zalogi

Eco Solem solarni odganjalec glodalcev

Odganjalec glodavcev je enostaven za uporabo in je zelo uporaben za odstranitev nadležnih miši, podgan, krtov in voluharjev z vašega vrta. Z..

13,90 €

Inkil T1600 lučka za uničevanje muh in komarjev

Če insekticidi in klasični loparčki za uničevanje muh niso dovolj učinkoviti, preizkusite to neverjetno past in se znebite vsega letečega mrčesa. Pole..

16,90 €

Mreža proti komarjem

Mreža je izdelana iz mehkega materiala, ki preprečuje vstop mrčesu (muham, komarjem, osam in drugim nezaželenim gostom), vendar prepušča zrak in svetl..

6,90 €

Odganjalec Insektov & Miši Pest eProtect Ni na zalogi

Odganjalec Insektov & Miši Pest eProtect

Odganjalec Insektov & Miši Pest eProtect odganja katerekoli insekte ali glodalce, vključno s podganami, mišmi, ščurki, mravljami, pajki, termiti, ..

9,90 €

Zapestnica proti komarjem

Ko se zadržujete zunaj, se je težko zaščititi pred piki komarjev. Z zapestnico Zoom to ne bo več problem. Vonj, ki ga oddaja je komarjem neprijeten, z..

5,00 €