Čiščenje

Čiščenje

Poenostavite čiščenje vašega doma s pravimi pripomočki iz naše ponudbe. Roboti za čiščenje bodo posesali namesto vas, baterijske metle in brisala za tla vam bodo olajšala delo, vreče za shranjevanje pa bodo prihranile prostor.

Prikaži:
Razvrsti po:
Ekološka pralna krogla Power Clean Ball -10%

Ekološka pralna krogla Power Clean Ball

Ekološke pralne krogle so narejene iz naravne keramike, ki se nahaja v nestrupeni plastični krogli. Ekološka pralna krogla je narejena za pranje peril..

4,90 € 4,40 €

Kraljevo vrtljivo brisalo za tla in okna z vedrom za vodo

Pozabite na napore pri tradicionalnih brisalih za tla. Odkrijte nov način bolj udobnega in hitrega čiščenja z našim vrtljivim brisalom za tla Kong Mop..

33,90 €

Parno brisalo za tla X6

Parno brisalo X6 odlikuje elegantno, priročno in kompaktno oblikovanje. Za čiščenje uporablja paro - brez kemikalij, ki škodujejo vam in okolju. Čisti..

74,00 €

Ročni in talni sesalnik Handy Vacuum X6

Ročni in talni sesalnik Handy Vacuum X6 ima izviren in praktičen dizajn, ki olajša premikanje in doseže vse površine: tla, sedežno garnituro, vogale, ..

39,00 €

Sesalni robot Superior RumBot

Sesalni robot RumBot s senzorji proti padcem spremeni smer, ko zazna konec površine. Ima ščit za preprečevanje čiščenja določenih delov doma. Če napaj..

179,00 €

Sesalnik X6 Water Pro

Sesalnik X6 Water Vacuum Pro ima moč kar 1400 W. Sesalnik ima izjemno sesalno moč in veliko prostornino. V nasprotju s klasičnim sesalnikom, sesalnik ..

99,00 €

Trikotna baterijska metla 360 Sweep

Baterijska metla 360 Sweep ima nešteto prednosti v primerjavi z navadnimi metlami, saj je bolj učinkovita, priročna in praktična. Je idealna rešitev z..

34,90 €

Ubot robotski čistilnik

Robot Ubot je zasnovan tako, da vam olajša življenje - položite ga na tla in ga vklopite s pritiskom na gumb. Ker ima ta čistilni robot vrtljive koleš..

29,00 €

Upogljivi čistilec tal X6 Xtreme Mop

Upogibljiv mop za čiščenje tal vam z inovativno zasnovo omogoča dostopnost do najbolj skritih kotičkov. Obračate ga lahko za 360° in upogibate do 180°..

25,90 €

Vakuumska vreča za shranjevanje oblačil

Prihranite na prostoru in preglednosti ter zaščitite vaša oblačila pred vlago, molji ter umazanijo.Uporaba:Čista in suha oblačila shranite v vrečo, s ..

4,90 €

Vrtljivo brisalo za tla z vedrom -8%

Vrtljivo brisalo za tla z vedrom

Kong Mop Iron je elegantno in praktično oblikovan. Zahvaljujoč 360º vrtljivemu oblikovanju se Kong Mop Iron s pritiskom samodejno ožame na ožemalniku ..

24,90 € 22,90 €

Vrtljivo brisalo za tla z zložljivim vedrom

Za Spin Tastic Mop je značilno samodejno ožemanje brez napora ter samodejno spiranje s pomočjo vrtljivega sistema, vgrajenega v vedru. Tla bodo v tren..

38,00 €

Vrtljivo omelo za tla z vedrom

Kong Mop Easy se zaradi svojega vrtljivega 360º dizajna enostavno avtomatsko izpere, če ga le vstavimo v vedro in pritisnemo. Na enak način, le s prit..

36,90 €

Ciklonski sesalnik brez vrečk Cecoclean Ergo Extreme Ni na zalogi

Ciklonski sesalnik brez vrečk Cecoclean Ergo Extreme

Udobni in priročni ciklonski sesalec brez vrečk in kablov Cecoclean 5045 Ergo Extreme 2600W je primeren za čiščenje vseh talnih površin v vašem domu.&..

115,00 €

KomoBot pametni robotski sesalnik Ni na zalogi

KomoBot pametni robotski sesalnik

S tem odličnim robotskim sesalnikom boste lahko samodejno očistili tla. Vso delo bo opravil brez vas. Vi ga morate le vključiti, sesalnik pa se bo zač..

93,00 €

Pametni robot za čiščenje stekla Rumbot Ni na zalogi

Pametni robot za čiščenje stekla Rumbot

Rumbot Window je revolucionarni izdelek, ki lahko enostavno in popolno očisti navpične in vodoravne površine, kot so steklo, ploščice, tla ali mize. P..

229,00 €

Robotski sesalnik Rumbot Mini Ni na zalogi

Robotski sesalnik Rumbot Mini

Avtomatski robotski sesalnik je pameten in zelo enostaven za uporabo. Preprosto pritisnite na gumb in Rumbot Mini se bo začel premikati po tleh in pob..

99,90 €

Čistilec za pomivanje tal z razpršilnikom Ultra Ni na zalogi

Čistilec za pomivanje tal z razpršilnikom Ultra

Metla s krpo za čiščenje tal vam ob pomivanju omogoča pršenje tal. Tako boste vaša tla temeljito očistili. Rezervoar napolnite s čistilom in vodo, akt..

16,90 €