Čiščenje

Čiščenje

Poenostavite čiščenje vašega doma s pravimi pripomočki iz naše ponudbe. Roboti za čiščenje bodo posesali namesto vas, baterijske metle in brisala za tla vam bodo olajšala delo, vreče za shranjevanje pa bodo prihranile prostor.

Prikaži:
Razvrsti po:

Baterijska metla 360 Sweep

Baterijska metla 360 Sweep ima nešteto prednosti v primerjavi z navadnimi metlami, saj je bolj učinkovita, priročna in praktična. Je idealna rešitev z..

34,90 €

Brezžični pokončni sesalnik brez vrečke

Brezžični pokončni sesalec brez vrečke Cecoclean Duo Stick Pro 5019 lahko uporabite kot pokončni sesalec ali kot ročni sesalec. Vsebuje motorizirano r..

85,00 €

Ciklonski sesalnik brez vrečk Cecoclean Ergo Extreme Ni na zalogi

Ciklonski sesalnik brez vrečk Cecoclean Ergo Extreme

Udobni in priročni ciklonski sesalec brez vrečk in kablov Cecoclean 5045 Ergo Extreme 2600W je primeren za čiščenje vseh talnih površin v vašem domu.&..

115,00 €

Ciklonski sesalnik brez vrečke Duo Stick Easy

Sesalec brez vrečke Duo Stick Easy 5006 je močan, učinkovit, lahek in prilagodljiv. Primeren je za čiščenje vseh površin. Ciklonska tehnologija brez v..

39,90 €

Čistilec za pomivanje tal z razpršilnikom Ultra Ni na zalogi

Čistilec za pomivanje tal z razpršilnikom Ultra

Metla s krpo za čiščenje tal vam ob pomivanju omogoča pršenje tal. Tako boste vaša tla temeljito očistili. Rezervoar napolnite s čistilom in vodo, akt..

16,90 €

Dve vakuumski vreči za shranjevanje oblačil Ni na zalogi

Dve vakuumski vreči za shranjevanje oblačil

Prihranite na prostoru in preglednosti ter zaščitite vaša oblačila pred vlago, molji ter umazanijo.Uporaba:Čista in suha oblačila shranite v vrečo, s ..

7,50 €

Ekološka pralna krogla Power Clean Ball

Ekološke pralne krogle so narejene iz naravne keramike, ki se nahaja v nestrupeni plastični krogli. Ekološka pralna krogla je narejena za pranje peril..

4,90 €

KomoBot pametni robotski sesalnik

S tem odličnim robotskim sesalnikom boste lahko samodejno očistili tla. Vso delo bo opravil brez vas. Vi ga morate le vključiti, sesalnik pa se bo zač..

93,00 €

Kraljevo vrtljivo brisalo za tla in okna z vedrom za vodo

Pozabite na napore pri tradicionalnih brisalih za tla. Odkrijte nov način bolj udobnega in hitrega čiščenja z našim vrtljivim brisalom za tla Kong Mop..

33,90 €

Mini vrtljivo brisalo Kong Mop Ni na zalogi

Mini vrtljivo brisalo Kong Mop

S tem brisalom za enostavno ožemanje in neverjetnim vrtljivim vedrom boste učinkovito očistili vse kotičke v vašem domu, ne da bi za sabo puščali luže..

23,00 €

Parno brisalo za tla X6

Parno brisalo X6 odlikuje elegantno, priročno in kompaktno oblikovanje. Za čiščenje uporablja paro - brez kemikalij, ki škodujejo vam in okolju. Čisti..

74,00 €

Robotski sesalnik Rumbot Mini

Avtomatski robotski sesalnik je pameten in zelo enostaven za uporabo. Preprosto pritisnite na gumb in Rumbot Mini se bo začel premikati po tleh in pob..

99,90 €

Ročni in talni sesalnik Handy Vacuum X6

Ročni in talni sesalnik Handy Vacuum X6 ima izviren in praktičen dizajn, ki olajša premikanje in doseže vse površine: tla, sedežno garnituro, vogale, ..

39,00 €

Sesalni robot Superior RumBot

Sesalni robot RumBot s senzorji proti padcem spremeni smer, ko zazna konec površine. Ima ščit za preprečevanje čiščenja določenih delov doma. Če napaj..

179,00 €

Sesalnik brez vrečke Cecoclean Duo Stick Power

Močan sesalec ima litij-ionsko zmogljivo polnilno baterijo. S priloženimi pripomočki poleg vseh vrst tal temeljito očistili tudi tkanine, kote in pohi..

96,00 €

Sesalnik X6 Water Pro

Sesalnik X6 Water Vacuum Pro ima moč kar 1400 W. Sesalnik ima izjemno sesalno moč in veliko prostornino. V nasprotju s klasičnim sesalnikom, sesalnik ..

99,00 €

Trikotna baterijska metla 360 Sweep

Baterijska metla 360 Sweep ima nešteto prednosti v primerjavi z navadnimi metlami, saj je bolj učinkovita, priročna in praktična. Je idealna rešitev z..

34,90 €

Ubot robotski čistilnik

Robot Ubot je zasnovan tako, da vam olajša življenje - položite ga na tla in ga vklopite s pritiskom na gumb. Ker ima ta čistilni robot vrtljive koleš..

29,00 €

Upogljivi čistilec tal X6 Xtreme Mop

Upogibljiv mop za čiščenje tal vam z inovativno zasnovo omogoča dostopnost do najbolj skritih kotičkov. Obračate ga lahko za 360° in upogibate do 180°..

25,90 €

Vakuumska vreča za shranjevanje oblačil

Prihranite na prostoru in preglednosti ter zaščitite vaša oblačila pred vlago, molji ter umazanijo.Uporaba:Čista in suha oblačila shranite v vrečo, s ..

4,90 €

Vrtljivo brisalo za tla z vedrom

Kong Mop Iron je elegantno in praktično oblikovan. Zahvaljujoč 360º vrtljivemu oblikovanju se Kong Mop Iron s pritiskom samodejno ožame na ožemalniku ..

26,00 €

Vrtljivo brisalo za tla z zložljivim vedrom

Za Spin Tastic Mop je značilno samodejno ožemanje brez napora ter samodejno spiranje s pomočjo vrtljivega sistema, vgrajenega v vedru. Tla bodo v tren..

38,00 €

Vrtljivo omelo za tla z vedrom

Kong Mop Easy se zaradi svojega vrtljivega 360º dizajna enostavno avtomatsko izpere, če ga le vstavimo v vedro in pritisnemo. Na enak način, le s prit..

36,90 €