Kampiranje in piknik

Kampiranje in piknik

Zabavni in priročni pripomočki, ki bodo popestrili in vam olajšali delo na pikniku.

Prikaži:
Razvrsti po:
Balon za pivo - Točilnik za hladno pijačo Ni na zalogi

Balon za pivo - Točilnik za hladno pijačo

Ostanite popoln gostitelj na vaših zabavah s tem neverjetnim balonom za pivo. Balon za pijačo vam omogoča, da bo vaša postrežena pijača imela popolno ..

29,90 €

Egg Shape Hladilnik Hladno/Toplo Ni na zalogi

Egg Shape Hladilnik Hladno/Toplo

Hladilnik, ki ima možnost gretja in hlajenja vas bo navdušil s svojim futurističnim dizajnom v obliki jajca. Ta mini hladilnik je zaradi svoje majhnos..

96,90 €

Predpasnik za žar

Vaši pikniki bodo zagotovo bolj zabavni. Predpasnik za žar vključuje 7 žepov na spodnjem delu in 3 žepe na osrednjem delu, tako da lahko shranite vse ..

9,90 €

Ročni prenosni žar Ni na zalogi

Ročni prenosni žar

BBQ Quick zložljivi prenosni žar je eden od najbolj priročnih in funkcionalnih žarov, ki ga lahko vzamete s seboj kamorkoli. Zavzema zelo malo prostor..

36,90 €

Ročni ventilator za žar

Pihalnik zraka za žar je zelo uporaben za oživljanje plamena med pikniki. Je zelo enostaven za uporabo, saj morate samo obračati ročaj, ki sproža piha..

5,00 €

Rokavica za žar

Rokavica za žar vam nudi popolno zaščito dlani pred vročino iz vašega žara. Priročna je med pripravo oglja in med peko samo. Izdelana je iz bombaža z ..

6,90 €

Samonapihljiva blazina Couch Air Ni na zalogi

Samonapihljiva blazina Couch Air

Izdelek je zaradi praktičnosti in udobnosti postal hit po celem svetu, saj je lahek in enostaven za uporabo. Z zrakom ga napolnite v nekaj sekundah, p..

23,90 €

Zložljiva miza za kampiranje

S to priročno zložljivo mizo boste uživali na prostem in v enem samem izdelku dobili mizo ter kar štiri stole. Izdelana je iz PVC in aluminija. Je vod..

63,90 €