Pwr Work

Prikaži:
Razvrsti po:

108 delni set orodja v kovčku

Set orodja vam bo v pomoč, ko se boste lotili preprostih in tudi zahtevnejših popravil. Orodja so shranjena v plastičnem priročnem kovčku, ki vam bo z..

59,90 €

Brezžični vijačnik s pripomočki PWR Work Ni na zalogi

Brezžični vijačnik s pripomočki PWR Work

Brezžični vijačnik z nastavki za zategovanje ali odvijanje vijakov je v veliko pomoč vsem mojstrom. Prejmete ga v priročni škatli za nošenje. Izdelek ..

33,90 €

Kompaktna krožna žaga

Električna žaga All Materials Mini Saw ima tri različne diske (pribl. Ø 54,8 x 11,1 mm) za natančno in varno rezanje vseh vrst materialov, kot so kera..

89,00 €

Kovček na kolesih z 186 kosi orodja PWR Work

Kovček z orodjem na kolesih ima dvojno varnostno ključavnico in meri 50 x 37 x 23 cm. V kovčku boste imeli orodje urejeno, pospravljeno in na ene..

149,00 €

Udarni vrtalnik in izvijač

Ta električni vrtalnik ima močan motor, ki prevrta še najbolj odporne materiale s popolno kontrolo in natančnostjo med vrtanjem. Narejen je iz kvalite..

39,00 €

Vbodna žaga

Vbodna žaga s približnimi dimenzijami 20 x 24,5 x 7 cm in težo 1,54 kg je idealna za vrezovanje oblik v les, kovino ali druge materiale z veliko natan..

39,00 €

Večnamenska aluminijasta zložljiva lestev

Dosežite katerokoli višino z večnamensko zložljivo lestvijo, ki bo rešila veliko težav v vašem domu. Lestev je izdelana iz aluminija in je uporabna ko..

111,00 €

Večnamensko orodje Renovator Saw 37

Večnamensko orodje Renovator Saw 37 vključuje 37 pripomočkov za osnovna popravila in prenovo vašega doma. Orodje je vsestransko in se vrti pri hitrost..

109,00 €

Večnamensko orodje Turbo PWR Work

Večnamensko orodje Turbo PWR Work z 11 nastavki za rezanje in več kot 200 rotacijskimi dodatki s katerim lahko vrtate, režete, brusite, gravirate, mel..

139,00 €

Vijačnik z razdelilcem konic

Vijačnik z razdelilcem konic vam omogoča enostavno privijanje in odvijanje vijakov. Rotacijska glava vam omogoča hitro zamenjavo in preprosto shranjev..

9,90 €

Vrtalnik z zbiralcem prahu in lasersko libelo ter markerjem

Vrtanje lukenj v stene je sedaj čistejše in lažje s tem praktičnim in modernim orodjem. Medtem ko vrtate v steno posesa prah in je hkrati pritrjen na ..

34,00 €

XXL Raztegljiva Teleskopska Lestev

Raztegljiva lestev vam bo olajšala marsikatero delo v hiši in njeni okolici, saj doseže višino od 70 cm do 260 cm in lahko zdrži do 150 kg. Zasede zel..

99,00 €