Pripomočki za vadbo

Pripomočki za vadbo

Fitnes naprave za ohranjanje kondicije in krepitev mišic na rokah, nogah, trebuhu in hrbtu, sobna kolesa in drugi telovadni pripomočki za popolno oblikovano telo.

Prikaži:
Razvrsti po:

Deska za ravnotežje InnovaGoods

Preprost in inovativen izdelek, ki vam bo pomagal pri utrjevanju mišic na rokah, nogah in trebuhu s preprostimi gibi in obrati. Če želite vaje otežiti..

32,00 €

Drog za dvigovanje telesa in vaje Muscles Up! Pro

Okrepite bicepse, tricepse, hrbet in ramo, z drogom, ki se postavi na vrata. Drog lahko uporabite tudi na tleh in tako dvigujete telo na različne nači..

32,00 €

Drsna podloga za vaje Just Slide Gym

Just Slide Gym je popolna za izboljšavo ravnotežja in drže, izgubo kalorij in povečavo fizične vzdržljivosti brez telovadnice, pri čemer boste prihran..

49,00 €

Fitness naprava vertikalno plezanje

Okrepite svoje roke, trebušne mišice, zadnjične mišice, noge, hrbet, rame in boke. Fitnes naprava za plezanje vključuje digitalni števec in vam omogoč..

119,00 €

Magnetne zaponke za čevlje Tiehard -29%

Magnetne zaponke za čevlje Tiehard

Odličen izum, ki ga sestavljata dve magnetni zaponki, skozi kateri napeljete vezalke tako, da jih lahko združite in ločite v trenutku. Priročen in hit..

14,00 € 9,90 €

Naprava za trebušnjake 8xTwist Bench

Naprava 8xTwist Bench je popolna naprava za izvajanje trebušnjakov na udoben način. Je enostavna in učinkovita, saj vam hitro pomaga, da se spravite v..

109,90 €

Naprava za vadbo počepov Thunder Squat

Naprava za vadbo počepov Thunder Squat je kompletna naprava za krepitev mišic s 4 višinami in 3 nastavljivimi nivoji upora, ki omogočajo povečanje moč..

55,00 €

Oprema za telovadbo 8xGym Compak

Z opremo za telovadbo 8xGym Compak boste lahko vadili kar doma. Oblikovali boste svoje mišice na rokah, nogah in trebuhu, s poljubno intenzivnostjo, s..

83,00 €

Popoln Fitness Trenažer Abdo Crunch

Ta fitness trenažer je izredno vsestranski, saj lahko na njem okrepite celotno telo na eni napravi. Izbirate lahko med 4 različnimi vajami: potisk nog..

109,00 €

Pripomoček za raztezanje prsnega koša Just Up Gym

Tu je revolucionaren ekspander za raztezanje prsnega koša Just Up Gym, ki ga je ustvarila ameriška vojska (Navy Seals). Just Up Gym je učinkovit in vs..

49,00 €

Punching Tower - Prosto stoječa vreča za boks Ni na zalogi

Punching Tower - Prosto stoječa vreča za boks

Napihljiva vreča za boksanje je primerna za vse starosti, ima pa obliko rdečega in črnega stolpa. Dobavljiva je skupaj z zračno tlačilko za napihovanj..

13,90 €

Rhythm Gym Sistem za vadbo

Po revoluciji v ZDA je sistem za vadbo Rhythm Gym tudi pri nas. Nadomestite dolgočasne treninge z energetsko vadbo s plesnimi gibi zahvaljujoč sistemu..

45,00 €

Samostoječi mini skuter (2 kolesi) Rover Droid Ni na zalogi

Samostoječi mini skuter (2 kolesi) Rover Droid

Poslovite se od dolgočasnih in običajnih prevoznih sredstev ter postanite vladar ulice s samostoječim električnim mini skuterjem Rover Droid. Z dvema ..

233,00 €

Sobno kolo - Fitness 7006 Ni na zalogi

Sobno kolo - Fitness 7006

Sobno kolo Fitnes 7006 je opremljeno z vso nujno opremo. Odličen je za vadbo doma, saj lahko na njem kolesarite ne glede na vreme. Tako boste bolj vit..

139,00 €

Sobno kolo - Fitness 7008

Sobno kolo Fitness 7008 je odlično za zahtevno vadbo kar doma, saj lahko na njem kolesarite ne glede na vreme. Izbirate lahko med različnimi nivoji te..

309,90 €

Športni LED trak za na roko Ni na zalogi

Športni LED trak za na roko

Športni trak za na roko LED 2C Safety je idealen za tek, saj zmanjšuje nevarnost nesreče zaradi morebitne slabe vidljivosti. Opremljen je z 2 LED lučk..

4,50 €

Stacionarno sobno kolo Fitness 7002 Magnetic Ni na zalogi

Stacionarno sobno kolo Fitness 7002 Magnetic

Sobno kolo FITNESS 7002 Magnetic je odlično za zahtevno vadbo doma, saj lahko na njem kolesarite ne glede na vreme. Izbirate lahko med 8 različnimi ni..

119,90 €

Steza za hojo Fitness 7001

Tekalna steza za domačo uporabo je namenjena začetnikom in izkušenim tekačem. Ima tri avtomatske programe in 4 možne hitrosti teka oz hoje.Podrobnosti..

229,00 €

Telovadna klop 6xBench Ni na zalogi

Telovadna klop 6xBench

Popolna vadba za celotno telo, ki jo lahko opravite doma na eni napravi. Na njej lahko izvajate 20 različnih vaj (katere si oglejte v spodnjem videu) ..

99,00 €

Trenažer Cardio Twister Ni na zalogi

Trenažer Cardio Twister

Program vadbe Cardio Swing kuri maščobo, krepi mišice in pomaga izoblikovati privlačne trebušne mišice. Vadba poteka v dveh smereh, vaše noge se premi..

109,90 €

Zložljivo statično kolo Cecofit X-Bike

Sobno zložljivo kolo Cecofit X-Bike je odlično za zahtevno vadbo doma, saj lahko na njem kolesarite ne glede na vreme. Izbirate lahko med 8 različnimi..

115,00 €