Pametne ure in dodatki

Pametne ure in dodatki

Sodobne in kakovostne pametne ure z vgrajenimi funkcijami, ki vam bodo olajšale vsakodnevne aktivnosti. Naj bodo vsi podatki vedno na dosegu, ne glede na to kje ste.

Prikaži:
Razvrsti po:

Bluetooth gamepad za pametni telefon in tablico

Ta bluetooth upravljalnik je popolna rešitev, da boste lahko uživali v igranju na enostaven način. Preko povezave Bluetooth se lahko povežete s pametn..

45,00 €

Bluetooth selfie palica

Bluetooth selfie palica je zelo enostavna za uporabo: preprosto napolnite jo s priloženim USB kablom, namestite na držalo mobilni telefon in povežite ..

9,90 €

Bluetooth zvočnik CuboQ Power Bank

Uživajte v poslušanju glasbe z najnovejšim Bluetooth zvočnikom CuboQ Power Bank. Ta prenosni zvočnik je odličen, saj zaradi funkcije Power Bank ne bos..

49,00 €

Pametna ura CuboQ Leather

Funkcije, ki jih uporabljate na vašem mobilnem telefonu lahko imate sedaj kar na pametni uri. Tako bodo vsi podatki vedno na dosegu, ne glede na to kj..

69,00 €

Pametna ura z zvokom BT110 -11%

Pametna ura z zvokom BT110

Izboljšan model kakovostne pametne ure z zvokom BT110 je praktičen izum, ki vam omogoča uživanje v vseh prednostih in ugodnostih z enostavno sinhroniz..

21,90 € 19,50 €

Pametni prstan Nexo Hûggot

Prstan Nexo Hûggot vsebuje dva neodvisna čipa: prvi je za javne funkcionalne aplikacije (nahaja se pri bleščečemu kamnu) in drugi čip je za zasebne ap..

29,90 €

Slušalke za Tek GoFit -10%

Slušalke za Tek GoFit

Slušalke za tek se lahko uporabljajo med tekom ali pri katerikoli drugi športni dejavnosti. Zaradi njihove oblike in materialov so te ušesne slušalke ..

13,90 € 12,50 €

Zložljiva bluetooth tipkovnica

Enostavna za uporabo in to prenosno tipkovnico imate lahko vedno s seboj. Idealna za pametne telefone, tablične računalnike, smart TV, itd. Združljiva..

49,00 €

Zunanji polnilec za baterije z zvočnikom 3500 mAh CuboQ

Ima vaš mobilni telefon ali smartphone prazno baterijo in je ne morete nikjer napolniti? Rešitev je neverjetni zunanji polnilec z zvočnikom 3500 mAh C..

26,00 €