Pet Prior

Prikaži:
Razvrsti po:

Hišica iz blaga za domače ljubljenčke

Hišica iz blaga za domače ljubljenčke je udobna in zelo mehka, v njej pa bodo lahko počivali psi, mačke, itd. Poleg tega se hišica tudi zloži (pribl.:..

29,90 €

Kocka za praskanje za mačke z mačjo meto

Mačji praskalnik je namenjen brušenju krempljev vašega hišnega ljubljenčka. Priložena je tudi 1 vrečica mačje mete, ki jo vstavite v odprtino v obliki..

3,90 €

LED oznaka za ovratnico za pse -17%

LED oznaka za ovratnico za pse

Nenavadna in zabavna varnostna oznaka v obliki kosti je zelo primerna za pasjo ovratnico. Poleg lepega izgleda opozarja na položaj psa v temi. Obesek ..

3,50 € 2,90 €

Mačji praskalnik s hiško

Osrečite vašo mačko in ji podarite pravi mačji praskalnik. Ne da je uporaben samo za brušenje krempljev, lahko je tudi najboljši prostor za počitek. V..

21,90 €

Pasja postelja

Mehka in puhasta pasja postelja bo vašemu ljubljenčku poleg zavetja nudila tudi udobje. Ima rob za naslanjanje in stiskanje.Podrobnosti:Izdelana iz po..

14,90 €

Torbica za hišne ljubljenčke

Psi in mačke bodo lahko potovali udobno, saj torbica iz blaga za hišne ljubljenčke vključuje odstranljivo in pralno mehko blazino. Poleg tega ima tudi..

16,90 €

Zložljiva transportna uta za psa Ni na zalogi

Zložljiva transportna uta za psa

Sedaj se vaš ljubljenec lahko počuti udobno in zaščiteno v zložljivi transportni uti za pse. Da jo sestavite potrebujete le nekaj sekund. Mreži na str..

19,90 €