Omnidomo

Prikaži:
Razvrsti po:
Baterijska metla 360 Sweep Ni na zalogi

Baterijska metla 360 Sweep

Baterijska metla 360 Sweep ima nešteto prednosti v primerjavi z navadnimi metlami, saj je bolj učinkovita, priročna in praktična. Je idealna rešitev z..

34,90 €

Brezžična likalna postaja Na zalogi

Brezžična likalna postaja

Postaja za likanje oblačil Handy Steamer omogoča likanje s kablom, kakor klasični likalnik ali priročnejše brezžično likanje. V tem primeru mora likal..

39,90 €

Dve vakuumski vreči za shranjevanje oblačil Ni na zalogi

Dve vakuumski vreči za shranjevanje oblačil

Prihranite na prostoru in preglednosti ter zaščitite vaša oblačila pred vlago, molji ter umazanijo.Uporaba:Čista in suha oblačila shranite v vrečo, s ..

7,50 €

Eco Solem solarni odganjalec glodalcev Ni na zalogi

Eco Solem solarni odganjalec glodalcev

Odganjalec glodavcev je enostaven za uporabo in je zelo uporaben za odstranitev nadležnih miši, podgan, krtov in voluharjev z vašega vrta. Z..

13,90 €

KomoBot pametni robotski sesalnik

S tem odličnim robotskim sesalnikom boste lahko samodejno očistili tla. Vso delo bo opravil brez vas. Vi ga morate le vključiti, sesalnik pa se bo zač..

93,00 €

Kraljevo vrtljivo brisalo za tla in okna z vedrom za vodo

Pozabite na napore pri tradicionalnih brisalih za tla. Odkrijte nov način bolj udobnega in hitrega čiščenja z našim vrtljivim brisalom za tla Kong Mop..

33,90 €

LED tuš šoba

LED tuš šoba osvetli vodni tok prhe in tako prinaša barvitost in zabavo v vašo kopalnico. Barvo vodnega toka spreminja glede na temperaturo vode.Prika..

15,90 €

Magnetni alarm za vrata in okna Vesta

Ta varnostni sistem je zelo enostaven za uporabo, saj deluje tako, da nalepite alarm in magnet na vrata ali okno in ga vklopite, ko nikogar ni doma. Č..

16,90 €

Mini vrtljivo brisalo Kong Mop Ni na zalogi

Mini vrtljivo brisalo Kong Mop

S tem brisalom za enostavno ožemanje in neverjetnim vrtljivim vedrom boste učinkovito očistili vse kotičke v vašem domu, ne da bi za sabo puščali luže..

23,00 €

Odganjalec Insektov & Miši Pest eProtect Ni na zalogi

Odganjalec Insektov & Miši Pest eProtect

Odganjalec Insektov & Miši Pest eProtect odganja katerekoli insekte ali glodalce, vključno s podganami, mišmi, ščurki, mravljami, pajki, termiti, ..

9,90 €

Pametni robot za čiščenje stekla Rumbot

Rumbot Window je revolucionarni izdelek, ki lahko enostavno in popolno očisti navpične in vodoravne površine, kot so steklo, ploščice, tla ali mize. P..

229,00 €

Prenosni šivalni stroj Compak Tailor 220/110 Ni na zalogi

Prenosni šivalni stroj Compak Tailor 220/110

Prenosni šivalni stroj Compak Tailor vam omogoča šivanje, popravljanje in ojačanje oblačil v samo nekaj minutah. Zahvaljujoč vgrajeni luči, boste pri ..

39,00 €

Robotski sesalnik Rumbot Mini

Avtomatski robotski sesalnik je pameten in zelo enostaven za uporabo. Preprosto pritisnite na gumb in Rumbot Mini se bo začel premikati po tleh in pob..

99,90 €

Sesalni robot Superior RumBot

Sesalni robot RumBot s senzorji proti padcem spremeni smer, ko zazna konec površine. Ima ščit za preprečevanje čiščenja določenih delov doma. Če napaj..

179,00 €

Trikotna baterijska metla 360 Sweep

Baterijska metla 360 Sweep ima nešteto prednosti v primerjavi z navadnimi metlami, saj je bolj učinkovita, priročna in praktična. Je idealna rešitev z..

34,90 €

Ubot robotski čistilnik

Robot Ubot je zasnovan tako, da vam olajša življenje - položite ga na tla in ga vklopite s pritiskom na gumb. Ker ima ta čistilni robot vrtljive koleš..

29,00 €

Vakuumska vreča za shranjevanje oblačil

Prihranite na prostoru in preglednosti ter zaščitite vaša oblačila pred vlago, molji ter umazanijo.Uporaba:Čista in suha oblačila shranite v vrečo, s ..

4,90 €

Vrtljivo brisalo za tla z vedrom

Kong Mop Iron je elegantno in praktično oblikovan. Zahvaljujoč 360º vrtljivemu oblikovanju se Kong Mop Iron s pritiskom samodejno ožame na ožemalniku ..

26,00 €

Vrtljivo brisalo za tla z zložljivim vedrom

Za Spin Tastic Mop je značilno samodejno ožemanje brez napora ter samodejno spiranje s pomočjo vrtljivega sistema, vgrajenega v vedru. Tla bodo v tren..

38,00 €

Vrtljivo omelo za tla z vedrom

Kong Mop Easy se zaradi svojega vrtljivega 360º dizajna enostavno avtomatsko izpere, če ga le vstavimo v vedro in pritisnemo. Na enak način, le s prit..

36,90 €

Žarnica na baterije

Žarnica na baterije Sticker Lamp je resnično enostavna za uporabo. Preprosto prilepite osnovo na katerokoli površino, kjer želite osvetlitev, instalir..

4,50 €