Oblikovanje telesa

Oblikovanje telesa

Se želite znebiti celulita in oblikovati svojo postavo? Bi rade skrile nepravilnosti? Preverite izdelke, ki vam bodo v pomoč pri doseganju želenih rezultatov.

Prikaži:
Razvrsti po:

Anti-Celulitna naprava Cellu Frost

Pokažite popolno postavo s pomočjo naprave proti celulitu Cellu Frost. Zasnovana je na neinvazivnemu tretmaju, ki posnema tehnologijo hladne lipolize...

96,00 €

Anticelulitna naprava Cellulles Force

Anticelulitna naprava Cellulles Force je osnovana na vakuumski terapiji. Ta sistem vključuje drsno ergonomsko oblikovano posodo, ki proizvaja simultan..

19,90 €

Dvojne silikonske hlače za oblikovanje postave

Silikonske hlače za oblikovanje postave Slimming 360 Pant so oblikovane tako, da se popolnoma ovijejo okoli telesa. Spodnjice poudarijo zadnjico ter s..

19,90 €

Komplet dveh steznikov za vitek videz Ni na zalogi

Komplet dveh steznikov za vitek videz

Trendy Top pas je bil zasnovan ob upoštevanju posebnih značilnosti ženskega telesa. Pokrijte najbolj kritičen predel trebuha in bokov in oblikuje telo..

7,50 €

Krema proti trenju

Krema proti trenju ščiti kožo pred draženjem zaradi potenja, ki nastaja pri drgnjenju z obleko med vajami in pri tem ustvarja nevidne zaščitne obloge ..

7,90 €

Legice Shape & Warm

Legice Shape & Warm pomagajo ohraniti pravšnjo temperaturo in preprečijo mišično napetost, ter pomagajo oblikovati in izboljšati vaše telo. Imajo ..

12,90 €

Pas za oblikovanje telesa Bamboo

Bamboo Shapewear Unibody dviguje prsi in zadnjico ter istočasno oblikuje pas. Poleg tega je izdelan iz mehke tkanine, ki je fleksibilna in prezračna, ..

18,90 €

Set športnih oblačil X-Tra Sauna Body Slimmer

Set športnih oblačil X-Tra Sauna body Slimmer je izdelane iz večslojne tkanine, ki povzroča učinek savne. To pospešuje ogrevanje in s tem potenje, sko..

20,90 €

Spodnje hlačke Brazilian Secret Bum

Odkrijte svoje čare in bodite bolj seksi in bolj elegantni s spodnjimi hlačkami Brazilian Secret bum. Hlačke boste tako vzljubili zaradi njihovega eks..

5,90 €

Športne legice X-Tra Sauna Waist & Legs Slimmer

Te neoprenske legice iz prestižne Fit X Slim linije pospešujejo ogrevanje in s tem potenje, skozi to pa telo odvaja toksine in maščobe. Športne legice..

17,50 €

Športni jopič X-Tra Sauna

Športni jopič X-Tra Sauna Men's Suit Vest Fit x Slim je moški jopič, ki je posebej oblikovan za boljše rezultate fizične telovadbe. Povečuje telesno t..

12,90 €

Športni savna pas Zipper Slimmer

Športni savna pas Zipper Slimmer pomagal izgubiti odvečno težo na hiter in enostaven način. Njegov učinek savne je popoln zaveznik pri izboljšanju obl..

9,90 €

Vibracijski pas Abdo Belt Q

Vibracijski pas Abdo Belt Q je odlična inovacija za pridobivanje forme brez truda. Je popolna oprema za oblikovanje postave in učvrstitev mišic. Upora..

24,90 €

Vibracijski pas s savna učinkom

Abdo Belt S je opremljen z daljincem na kablu, ki vam omogoča izbrati trajanje (15-30-50 min), temperaturo (35-40-45 ºC) in stopnjo intenzivnosti. Upo..

39,90 €