Nega telesa

Nega telesa

Pripomočki za popolne negovane pete brez trde kože ter za sijoče in lepo oblikovane nohte na rokah in nogah. Preverite tudi izdelke za oblikovanje obrvi, odstranjevanje dlačic ter za čiste zobe in čista ušesa.

Prikaži:
Razvrsti po:

18-delni set za pedikuro in manikiro

Poskrbite za vaše noge in roke v vsem udobju s prihrankom denarja, ki bi ga zapravili v profesionalnih lepotilnih salonih. Brusilnik tega profesionaln..

8,90 €

Brezžični električni epilator Carepil

Brezžični električni epilator Carepil je idealen za mehko kožo brez dlak. Vključuje baterijo za večkratno polnjenje, indikator baterije za polnjenje i..

29,90 €

Edinstvena vzmet za odstranjevanje obraznih dlačic

Vzmet za odstranjevanje obraznih dlačic hitro, nežno in učinkovito odstranjuje dlake pod in nad ustnicami, na licih, bradi, vratu ter dlake v nosu. Dl..

6,90 €

Električna pilica za nohte 4-delni set

Edinstven pripomoček za urejanje nohtov na rokah in stopalih. Baterijska pilica pripomore k lepim, sijočim in čvrstim nohtom saj jih oblikuje in polir..

9,80 €

Električni aplikator ličil

Spremenite vsakdanje ličenje v prijetno in učinkovito izkušnjo z rezultati, ki so brezhibni in dosledni. Odkrijte sistem za enakomerno nanašanje ličil..

19,90 €

Električno strgalo za podplate

Imejte lepe, mehke noge, hitro in enostavno z električnim odstranjevalcem debele poroženele kože Adore Better Living. Njegova ekskluzivna oblika s 360..

11,20 €

Mini odstranjevalec odmrle kože

Mini Pedi Pro Silk je nekaj, kar morate imeti za nego stopal. Ima ergonomski dizajn in vrtečo glavo, ki nežno odstranjuje otiščance in odmrlo kožo. Ke..

9,90 €

Model za brado z glavniki

Zaradi ekskluzivnega dizajna se model prilagodi obliki obraza, tako da je britje in strižeje simetrično in popolno. S pomočjo modela za brado Beard Te..

8,90 €

NoNoWax čistilec ušes

NoNoWax čistilec ušes je zelo praktičen in učinkovit ter nežno odstrani ušesno maslo, ki se nabere v ušesih. Ta čistilec ušes bo zelo uporaben, saj se..

7,90 €

Obrazna savna Mr Mist

Obrazna savna vam omogoča hiter in enostaven tretma za čiščenje kože. Z obrazno savno se bodo grdi ogrci na in v bližini nosu postopoma zmanjšali in k..

24,00 €

Obroč nosilec za lak za nohte

Obroč nosilec za lak za nohte Home Nail Salon je zelo uporabna inovacija. Obroč držite med prsti, kar vam omogoča lakiranje vaših nohtov v popolnem ud..

4,50 €

Piling depilacijske blazinice Depil Pads -30%

Piling depilacijske blazinice Depil Pads

Evropski strokovnjaki so razvili pripomoček, ki odstrani dlačice povsem brez kemikalij ter nepotrebne umazanije. Depilacijski set Depil Pads je primer..

7,00 € 4,90 €

Pinceta z lučko Lightweez

Za hitrejše in učinkovitejše odstranjevanje odvečnih obrvi, vraščenih dlak, bodic uporabite pinceto s katero si osvetlite predel odstranjevanja. Za la..

4,50 €

Povečevalno ogledalo z led osvetlitvijo

To ogledalo z zoom-om je zaradi priseska in namagnetene glave z nagibanjem, da se jo lažje usmerja, enostavno za namestitev. Ličenje, depiliranje in s..

9,90 €

Prirezovalnik Lady Compact

Sedaj lahko odstranite dlake brez ureznin in bolečine, zahvaljujoč prirezovalniku Lady Compact. Ta učinkovita metoda deluje na podlagi sistema, ki upo..

9,90 €

Prirezovalnik Micro Sharp Trim Duo

Prirezovalnik Micro Sharp Trim Duo je revolucionarni izum, ki ga lahko uporabljate za odstranjevanje dlak z obraza ali telesa (brade, obrvi, nosa, uše..

14,90 €

Ultrazvočni aparat za obraz in telo Beauzee

Ultrazvočni aparat za obraz in telo Beauzee je Inovativni in učinkoviti sistem, ki temelji na napredni tehnologiji ultrazvočnih valov, ki omogoča izbo..

96,00 €

Zobna prha InnovaGoods

Ta zobna prha je popolna za izboljšanje ustne higiene, saj ponuja prijeten občutek čistoče in svežine. Pod pritiskom curek vode ali kakšna druga razto..

9,90 €