Dobro počutje

Dobro počutje

Priročni in kvalitetni izdelki za vsakodnevno uporabo. Odpravite utrujenost in ponudite udobje ter dobro počutje celotni družini.

Prikaži:
Razvrsti po:

20 Obližev za stopala Dr Gem Detox

Obliži za stopala vsebujejo kombinacijo naravnih substanc, ki so odlične za odstranjevanje toksinov, medtem ko spite: bambusov kis, lesni kis, hitozan..

13,90 €

Blažilnik za stopalni lok Comfy Feet

Za vse, ki imate obokana stopala, so Comfy Feet obokane blazinice odlična rešitev. Imajo oblazinjen lok, ki zagotavlja podporo in absorbira vplive na ..

4,50 €

Blazina za sedenje z gel spominsko peno

Blazina zagotavlja udobnost, saj je sestavljena iz dveh plasti goste spominske pene, ki se prilagodi obliki vaše zadnjice. Tretja plast, ki je sestavl..

18,60 €

Blazina za Shiatsu masažo Relax Cushion

Blazina za shiatsu masažo ima funkcijo za gretje in 4 glave, ki delajo tople in ugodne krožne premike ter vam v masiranem področju prinašajo takojšnjo..

45,00 €

Clear Sound - Slušni aparat za čistejši zvok

Slušni aparat na prvi pogled deluje kot povsem enostavna naprava, zasnovana z namenom, da se popolnoma skrije za vašim ušesom, a je hkrati naprava, ki..

12,90 €

Copati Relax Gel

Velik del dneva smo obuti v copate. Poskrbite, da vam bo v njih tudi udobno. Copati Relax Gel vam bodo pomagali, da se boste počutili udobno in sprošč..

12,90 €

Čudežne nogavice za sproščanje Marvel Socks Ni na zalogi

Čudežne nogavice za sproščanje Marvel Socks

Če imate utrujene, slabo prekrvavljene in težke noge ali ste pretežno velik del dneva na nogah vam prestavljamo čudežne nogavice Marvel Socks za sproš..

5,00 €

Električna grelna odeja 160 x 140 cm Ni na zalogi

Električna grelna odeja 160 x 140 cm

Bolečine v hrbtu, ki so posledica prekomerne napetosti ali slabega položaja, so eden od največjih težav v naši družbi. Zdravilo je preprosto: počitek ..

39,90 €

Električna odeja iz flisa 160 x 120 cm

Električna odeja Electric Heating Blanket je izdelana iz najbolj kakovostnega flisa. Ima 3 nivoje temperature, LED indikator in zaščito pred pregrevan..

59,00 €

Gelni vložki za čevlje Dr Gem

Vložki z dvojno intenziteto so idealni za športne aktivnosti, saj zmanjšujejo pritiske na sklepe in utrujenost stopal. Nudijo udobje med hojo in absor..

7,90 €

Kompresijske nogavice Relax

Kompresijske nogavice Relax InnovaGoods Wellness Care pokrivajo noge, gležnje in meča ter ob tem pritiskajo na pomembne točke. Zahvaljujoč njihovemu k..

5,90 €

Magneti proti smrčanju Snore Free

Ko zaspimo, se mišice v ustih in grlu sprostijo, slina in vibracije mehkonebnega jezička pa med dihanjem lahko povzročijo nastanek smrčanja. Magneti S..

3,90 €

Magnetki proti kajenju

QuitSmoke deluje po principu in metodah, ki so preizkušene in uspešne že več kot 1000 let. QuitSmoke pritiska na akupresurne točke in povzroča zmanjša..

6,50 €

Magnetni obročki za hujšanje Dr Gem (2 kosa)

Magnetki so zelo enostavni za uporabo. Nataknite jih na palce na nogah (z magnetom navzdol) tako, da pri hoji delujejo na ključne točke, zmanjšujejo t..

6,90 €

Magnetni pas za pravilno držo Posture Armor

Če trpite zaradi bolečin v hrbtu in ste ves dan utrujeni, je opora za hrbet za pravilno držo Posture Armor idealna rešitev za vaše težave. Ta opora za..

8,90 €

Magnetni vložki za čevlje Dr Gem Ni na zalogi

Magnetni vložki za čevlje Dr Gem

Magnetni vložki za čevlje Dr Gem Soles med hojo stimulirajo in masirajo vaše podplate. Magnetni vložki za čevlje BigBuy vsebujejo 10 magnetov in akupr..

4,50 €

Masažna podlaga Relax Cushion

Masažna podlaga za celo telo Relax Cushion je izdelana iz izredno udobne, mehke in obložene tkanine. Oblikovana je posebej za vibracijsko masažo na št..

63,00 €

Masažni aparat Relax Roll-over Ni na zalogi

Masažni aparat Relax Roll-over

Masažni aparat Relax Roll-over je popoln za masažo in sprostitev vratu, ledvenega dela ali katerega koli drugega dela telesa. Povzroča vibracijo, ki a..

15,00 €

Masažni aparat za telo Relax-a-strap Ni na zalogi

Masažni aparat za telo Relax-a-strap

Masažni aparat za telo Relax-a-strap omogoča sproščujočo masažo kateregakoli dela telesa. Izbirate lahko med dvema različnima vibracijama, ki se razli..

16,00 €

Maser Shiatsu Pro Relax Cushion Ni na zalogi

Maser Shiatsu Pro Relax Cushion

Maser Shiatsu Pro Relax Cushion je udoben in enostaven način uživanja v sproščujoči in okrepitveni masaži svojega doma. Njegovi udobni ročaji omogočaj..

59,00 €

Maser za noge Na zalogi

Maser za noge

S tem maserjem in grelnikom nog se lahko le usedete na kavč in se prepustite, da opravi svoje delo. Poleg tega boste zaradi ekstra mehke tkanine občut..

19,90 €

Nogavice za sproščanje Compression Bamboo Socks

Bambusova vlakna zagotavljajo gladkost in večjo dolgotrajnost, a razen tega, zahvaljujoč svojim antibakterijskim lastnostim, zmanjšujejo neprijeten vo..

9,90 €

Obliži za stopala Dr Gem Detox -24%

Obliži za stopala Dr Gem Detox

Obliži za stopala vsebujejo kombinacijo naravnih substanc, ki so odlične za odstranjevanje toksinov, medtem ko spite: bambusov kis, lesni kis, hitozan..

9,90 € 7,50 €

Podpornik za gležnje z zadrgo Ni na zalogi

Podpornik za gležnje z zadrgo

Podpornik za gležnje z zadrgo Ankle Gennie iz podjetja Fit X Slim je popoln za šibke gležnje in preprečevanje poškodb med športom. Je enostavna in uči..

8,90 €

Preproga za akupunkturo

Preproga za akupunkturo AcupressMat vsebuje koničaste diske, ki stimulirajo krvno in limfno cirkulacijo, enako kot nežna terapije akupunkture proizvaj..

24,00 €

Pripomoček za masažo vratu Ni na zalogi

Pripomoček za masažo vratu

Pripomoček masira vrat in ramena z vibracijami v dveh stopnjah. Razbremeni napet vrat ter boleča ramena, deluje pomirjajoče ter stimulativno. Z vibrac..

14,60 €

Ščitnik za ukrivljene nožne palce (Hallux Valgus) -22%

Ščitnik za ukrivljene nožne palce (Hallux Valgus)

Ščitnik za palčev sklep na nogi je anatomsko oblikovan tako, da se prilagodi nepravilni obliki sklepa. Primeren je za nošenje v udobnih čevljih in cop..

6,50 € 5,10 €

Stone Relax tolpotna kolenska opornica

Toplotno kolensko opornico Stone Relax so oblikovali strokovnjaki za sproščanje in dobro počutje. Te kolenske opornice v notranjosti vsebujejo mineral..

36,90 €

Termična shiatsu masažna sedežna podloga Relax Cushion Ni na zalogi

Termična shiatsu masažna sedežna podloga Relax Cushion

Sedežna podloga Relax Cushion vam nudi možnost shiatsu-ja, starodavne japonske tehnike, ki preusmeri vašo energije s pritiskom na določene točke na te..

49,00 €

Vložki za čevlje s spominsko peno

Vložki s spominsko peno omogočajo uporabniku prijetno hojo in edinstven občutek. Nedavne raziskave kažejo, da vložki iz spominske pene pomagajo prepre..

4,90 €

Zložljiva sprehajalna palica z LED lučko in vrtljivo glavo

Canestrong sprehajalna palica z lučko ima 6 belih LED lučk, ki so zelo praktične za prižiganje, medtem ko hodite (delujejo na baterije: 4 x LR44, pril..

16,00 €