Hišni ljubljenčki

Hišni ljubljenčki

Izdelki za dobro počutje in higieno vaših ljubljenčkov, igrače in dodatki za vsakodnevno preživljanje časa ter drugi izdelki, da bodo udobno spali in varno potovali.

Prikaži:
Razvrsti po:

Baterijska pilica za kremplje hišnih ljubljenčkov

Krempeljčki hišnih ljubljenčkov lahko hitro postanejo predolgi in grdi. To lahko postane neudobno za njih in nevarno v primeru, da so v hiši otroci te..

6,90 €

Hišica iz blaga za domače ljubljenčke

Hišica iz blaga za domače ljubljenčke je udobna in zelo mehka, v njej pa bodo lahko počivali psi, mačke, itd. Poleg tega se hišica tudi zloži (pribl.:..

29,90 €

Interaktivna posoda za hranjenje

Ko vaš pes ali muca prehitro golta hrano je čas, da ga te navade odvadite, saj lahko škoduje njegovemu zdravju. Počasnejše hranjenje bo pozitivno vplj..

12,90 €

Kocka za praskanje za mačke z mačjo meto

Mačji praskalnik je namenjen brušenju krempljev vašega hišnega ljubljenčka. Priložena je tudi 1 vrečica mačje mete, ki jo vstavite v odprtino v obliki..

3,90 €

LED oznaka za ovratnico za pse

Nenavadna in zabavna varnostna oznaka v obliki kosti je zelo primerna za pasjo ovratnico. Poleg lepega izgleda opozarja na položaj psa v temi. Obesek ..

3,50 €

Mačji praskalnik s hiško

Osrečite vašo mačko in ji podarite pravi mačji praskalnik. Ne da je uporaben samo za brušenje krempljev, lahko je tudi najboljši prostor za počitek. V..

21,90 €

Obroč za umivanje psov

Obroč za umivanje psov je enostaven za uporabo, le priključite ga na cev. Ta pomemben izum enakomerno porazdeli vodo, s čimer se zagotovi popolna čist..

28,40 €

Odeja za psa

S to udobno odejo vašega hišnega ljubljenčka pozimi ne bo zeblo. Odeja ima velcro trakove, s katero se prilagodi vašemu hišnemu ljubljenčku. Idealna j..

4,90 €

Pasja postelja

Mehka in puhasta pasja postelja bo vašemu ljubljenčku poleg zavetja nudila tudi udobje. Ima rob za naslanjanje in stiskanje.Podrobnosti:Izdelana iz po..

14,90 €

Šotor za živali

Šotor za živali Pet Prior je narejen iz poliestra in ima mehko dno za večje udobje. Plastično ogrodje je odstranljivo. Je enostaven za montažo in čišč..

12,90 €

Torbica za hišne ljubljenčke

Psi in mačke bodo lahko potovali udobno, saj torbica iz blaga za hišne ljubljenčke vključuje odstranljivo in pralno mehko blazino. Poleg tega ima tudi..

16,90 €

Vakuumska krtača za odstranjevanje dlak -8%

Vakuumska krtača za odstranjevanje dlak

Če imate hišnega ljubljenčka boste z lahkoto odstranili nadležne dlake s pomočjo krtače za odstranjevanje dlak. Silikonske ščetine odstranijo dlako iz..

9,00 € 8,30 €

Zložljiva transportna uta za psa

Sedaj se vaš ljubljenec lahko počuti udobno in zaščiteno v zložljivi transportni uti za pse. Da jo sestavite potrebujete le nekaj sekund. Mreži na str..

19,90 €

Zložljivi povodec za psa 6v1

Pojdite breskrbno na sprehod s svojim psom z inovativnim povodcem za psa 6v1. Tako boste vedeli koliko je ura, s seboj pa boste imeli njegove najljubš..

16,00 €

Obok za mačjo masažo My Pet EZ Ni na zalogi

Obok za mačjo masažo My Pet EZ

Izviren obok za mačjo masažo priznane blagovne znamke My Pet EZ, ki navdušuje s svojimi edinstvenimi izdelki, ki so namenjeni izključno hišnim ljublje..

14,90 €

Torba za prenos živali Ni na zalogi

Torba za prenos živali

Torba za živali je odlična izbira za lažje prenašanje vašega ljubljenčka na sprehodih, nakupih in izletih. Izbirate lahko med sivo ali roza barvo. Po..

14,90 €