Fit x Slim

Prikaži:
Razvrsti po:
Čudežne nogavice za sproščanje Marvel Socks Ni na zalogi

Čudežne nogavice za sproščanje Marvel Socks

Če imate utrujene, slabo prekrvavljene in težke noge ali ste pretežno velik del dneva na nogah vam prestavljamo čudežne nogavice Marvel Socks za sproš..

5,00 €

Dvojne silikonske hlače za oblikovanje postave

Silikonske hlače za oblikovanje postave Slimming 360 Pant so oblikovane tako, da se popolnoma ovijejo okoli telesa. Spodnjice poudarijo zadnjico ter s..

19,90 €

Komplet dveh steznikov za vitek videz Ni na zalogi

Komplet dveh steznikov za vitek videz

Trendy Top pas je bil zasnovan ob upoštevanju posebnih značilnosti ženskega telesa. Pokrijte najbolj kritičen predel trebuha in bokov in oblikuje telo..

7,50 €

Legice Shape & Warm

Legice Shape & Warm pomagajo ohraniti pravšnjo temperaturo in preprečijo mišično napetost, ter pomagajo oblikovati in izboljšati vaše telo. Imajo ..

12,90 €

Nogavice za sproščanje Compression Bamboo Socks

Bambusova vlakna zagotavljajo gladkost in večjo dolgotrajnost, a razen tega, zahvaljujoč svojim antibakterijskim lastnostim, zmanjšujejo neprijeten vo..

9,90 €

Pas za oblikovanje telesa Bamboo

Bamboo Shapewear Unibody dviguje prsi in zadnjico ter istočasno oblikuje pas. Poleg tega je izdelan iz mehke tkanine, ki je fleksibilna in prezračna, ..

18,90 €

Podpornik za gležnje z zadrgo Ni na zalogi

Podpornik za gležnje z zadrgo

Podpornik za gležnje z zadrgo Ankle Gennie iz podjetja Fit X Slim je popoln za šibke gležnje in preprečevanje poškodb med športom. Je enostavna in uči..

8,90 €

Set športnih oblačil X-Tra Sauna Body Slimmer

Set športnih oblačil X-Tra Sauna body Slimmer je izdelane iz večslojne tkanine, ki povzroča učinek savne. To pospešuje ogrevanje in s tem potenje, sko..

20,90 €

Spodnje hlačke Brazilian Secret Bum Ni na zalogi

Spodnje hlačke Brazilian Secret Bum

Odkrijte svoje čare in bodite bolj seksi in bolj elegantni s spodnjimi hlačkami Brazilian Secret bum. Hlačke boste tako vzljubili zaradi njihovega eks..

5,90 €

Športne legice X-Tra Sauna Waist & Legs Slimmer

Te neoprenske legice iz prestižne Fit X Slim linije pospešujejo ogrevanje in s tem potenje, skozi to pa telo odvaja toksine in maščobe. Športne legice..

17,50 €

Športni jopič X-Tra Sauna

Športni jopič X-Tra Sauna Men's Suit Vest Fit x Slim je moški jopič, ki je posebej oblikovan za boljše rezultate fizične telovadbe. Povečuje telesno t..

12,90 €

Športni savna pas Zipper Slimmer

Športni savna pas Zipper Slimmer pomagal izgubiti odvečno težo na hiter in enostaven način. Njegov učinek savne je popoln zaveznik pri izboljšanju obl..

9,90 €