Bitblin

Prikaži:
Razvrsti po:

Bluetooth gamepad za pametni telefon in tablico

Ta bluetooth upravljalnik je popolna rešitev, da boste lahko uživali v igranju na enostaven način. Preko povezave Bluetooth se lahko povežete s pametn..

45,00 €

Čarobni svinčnik 3D-RAW

Odličen pripomoček za razvijanje kreativnosti in izdelavo preprostih in natančnih 3D konstrukcij. Z ergonomično obliko in enostavno uporabo bodo vaši ..

89,90 €

Dron droid Cruise AGMSD1500

Zahvaljujoč svojemu aerodinamičnemu dizajnu, svojim štirim propelerjem, svojemu žiroskopu s šestimi osmi in tremi nivoji hitrosti, dron droid Cruise A..

84,00 €

Dron droid Hanks WFHDV2000

Dron droid Hanks lahko dela piruete in se obrača med letenjem. Zahvaljujoč njegovi kameri, se let lahko predvaja na pametnem telefonu v resničnem času..

122,00 €

Dron droid Jovi MN50

Izjemno kompakten in super zabaven dron z USB polnilnikom bo poskrbel za nešteto zabavnih trenutkov. Z njim boste lahko leteli v vse smeri: levo, desn..

49,00 €

Dron droid McClane RCV4000

Z dronom MacClaine bodo piruete v zraku zagotovljene zahvaljujoč njegovi velikosti in veliki stabilnosti. Idealen za eksperimentiranje z možnostmi za ..

84,00 €

LED svečke za ponovno polnjenje Ni na zalogi

LED svečke za ponovno polnjenje

LED svečke za ponovno polnjenje EmotiCandle bodo popestrile izgled vsakega doma. Navdušile vas bodo z nežnim plapolanjem njihovega plamena, ki izgleda..

24,90 €

Paket dekorativnih LED svečk

Neverjetne LED svečke EmotiCandle so drugačne od drugih svečk, saj so popolna kombinacija tradicije in modernosti. EmotiCandle je tehnologija, ki služ..

19,90 €

Pametna ura z zvokom BT110 -33%

Pametna ura z zvokom BT110

Izboljšan model kakovostne pametne ure z zvokom BT110 je praktičen izum, ki vam omogoča uživanje v vseh prednostih in ugodnostih z enostavno sinhroniz..

29,90 € 19,90 €

Športni čevlji z led lučkami

Športni čevlji z led lučkami so pravi modni hit, ki navduši prav vsakega otroka, pa tudi odrasle. Vsebujejo 7 LED barv ter kar 11 različnih načinov os..

29,90 €

Zložljiva bluetooth tipkovnica

Enostavna za uporabo in to prenosno tipkovnico imate lahko vedno s seboj. Idealna za pametne telefone, tablične računalnike, smart TV, itd. Združljiva..

49,00 €