Appetitissime

Prikaži:
Razvrsti po:

Aparat za jogurt

Uživajte v okusu domačega jogurta. Vse, kar morate storiti je, da vaš Yogu Maker napolnite z litrom mleka in naravnim jogurtom, se prepustite domišlji..

19,00 €

Only H2O 3x rezervni filter z ogljikom

S tem izrednim rezervnim filtrom z ogljikom za steklenice Only H2O boste lahko pili bolj zdravo in okusno vodo. Ta filter z ogljikom zmanjšuje količin..

8,90 €

Only H2O rezervni filter z ogljikom

S tem izrednim rezervnim filtrom z ogljikom za steklenice Only H2O boste lahko pili bolj zdravo in okusno vodo. Ta filter z ogljikom zmanjšuje količin..

3,90 €

Only H2O steklenica s filtrom -19%

Only H2O steklenica s filtrom

Only H2O steklenica z ogljikovim (karbonskim) filtrom je lahka in trendovsko oblikovana. Filter bo poskrbel, da boste povsod pili bolj okusno in zdrav..

6,90 € 5,60 €

Pametni vrč Smart Cup Only H2O

Pomembno je, da pijemo dovolj tekočine. Se nam pa doma ali v pisarni pogosto zgodi, da na pitje preprosto pozabimo. Pametni vrč Smart Cup Only H2O vas..

22,90 €

Plastenka za vodo Only H2O Sensations

Pripravite si okusno vodo s sadjem, ki ne vsebuje sladkorja in drugih dodatkov. Steklenica ima na sredini dodatno posodo, ki deluje kot filter. V stek..

14,90 €

Posoda za solato Salad to Go -25%

Posoda za solato Salad to Go

Posodice Salad to Go niso namenjene samo prenašanju različnih solat, ampak jih lahko uporabimo tudi za prenašanje narezanega sadja, oreščkov in drugih..

5,20 € 3,90 €

Profesionalni kovinski sokovnik One Touch Juicer Ni na zalogi

Profesionalni kovinski sokovnik One Touch Juicer

V juicer preprosto dodate sadje in zavrtite pokrov v levo in desno. Poleg tega sokovnik One Touch Juicer vključuje številne uporabne dodatke za pripra..

30,00 €

Ročni prenosni žar Ni na zalogi

Ročni prenosni žar

BBQ Quick zložljivi prenosni žar je eden od najbolj priročnih in funkcionalnih žarov, ki ga lahko vzamete s seboj kamorkoli. Zavzema zelo malo prostor..

36,90 €

Silikonska pokrovka proti kipenju

Pogosto se nam med kuhanjem zgodi, da vsebina prehitro zavreje in začne kipeti. S silikonsko pokrovko proti kipenju boste to preprečili in ohranili či..

8,90 €

Zložljiv pokrov za mikrovalovko

Zložljiv pokrov za mikrovalovko Tap It Tap je zelo udoben in praktičen kuhinjski pripomoček za pripravo hrane v mikrovalovni pečici. Vsebuje odprtine ..

5,90 €