Apolyne

Prikaži:
Razvrsti po:

Drog za dvigovanje telesa in vaje Muscles Up! Pro

Okrepite bicepse, tricepse, hrbet in ramo, z drogom, ki se postavi na vrata. Drog lahko uporabite tudi na tleh in tako dvigujete telo na različne nači..

32,00 €

Drsna podloga za vaje Just Slide Gym

Just Slide Gym je popolna za izboljšavo ravnotežja in drže, izgubo kalorij in povečavo fizične vzdržljivosti brez telovadnice, pri čemer boste prihran..

49,00 €

Fitness naprava vertikalno plezanje

Okrepite svoje roke, trebušne mišice, zadnjične mišice, noge, hrbet, rame in boke. Fitnes naprava za plezanje vključuje digitalni števec in vam omogoč..

119,00 €

Naprava za trebušnjake 8xTwist Bench

Naprava 8xTwist Bench je popolna naprava za izvajanje trebušnjakov na udoben način. Je enostavna in učinkovita, saj vam hitro pomaga, da se spravite v..

109,90 €

Naprava za vadbo počepov Thunder Squat

Naprava za vadbo počepov Thunder Squat je kompletna naprava za krepitev mišic s 4 višinami in 3 nastavljivimi nivoji upora, ki omogočajo povečanje moč..

55,00 €

Oprema za telovadbo 8xGym Compak

Z opremo za telovadbo 8xGym Compak boste lahko vadili kar doma. Oblikovali boste svoje mišice na rokah, nogah in trebuhu, s poljubno intenzivnostjo, s..

83,00 €

Ovitek za mobitel z nosilcem za kolo

Ovitek za mobitel z nosilcem za kolo U2 Bike je idealen za uživanje v vožnji s kolesom, brez prekinitve komunikacije. Je udoben in praktičen ter vam o..

11,90 €

Poganjalec in skiro v enem - Boost Scooter Junior 2v1 -16%

Poganjalec in skiro v enem - Boost Scooter Junior 2v1

Poganjalec in skiro s tremi kolesi - dve odlični igrači v enem za aktivno preživljanje časa na prostem. Izdelek je posebej oblikovan za prilagajanje v..

56,90 € 48,00 €

Popoln Fitness Trenažer Abdo Crunch

Ta fitness trenažer je izredno vsestranski, saj lahko na njem okrepite celotno telo na eni napravi. Izbirate lahko med 4 različnimi vajami: potisk nog..

109,00 €

Prenosna namizna igra Ping Pongtable

Namizni tenis oziroma ping pong je šport prav za vsakogar, tako za odrasle in otroke. Z njo poskrbimo za fizični in mentalni razvoj, saj poleg kondici..

24,90 €

Pripomoček za raztezanje prsnega koša Just Up Gym

Tu je revolucionaren ekspander za raztezanje prsnega koša Just Up Gym, ki ga je ustvarila ameriška vojska (Navy Seals). Just Up Gym je učinkovit in vs..

49,00 €

Rhythm Gym Sistem za vadbo

Po revoluciji v ZDA je sistem za vadbo Rhythm Gym tudi pri nas. Nadomestite dolgočasne treninge z energetsko vadbo s plesnimi gibi zahvaljujoč sistemu..

45,00 €

Rolka Boost Skate

Rolka Boost ima dve kolesi in dve obstojni platformi, ki sta združeni s kovinsko palico. Je popolna rešitev za prave ljubitelje rolkanja.Odlična je ta..

35,00 €

Športni LED trak za na roko

Športni trak za na roko LED 2C Safety je idealen za tek, saj zmanjšuje nevarnost nesreče zaradi morebitne slabe vidljivosti. Opremljen je z 2 LED lučk..

5,50 €

Telovadna klop 6xBench Ni na zalogi

Telovadna klop 6xBench

Popolna vadba za celotno telo, ki jo lahko opravite doma na eni napravi. Na njej lahko izvajate 20 različnih vaj (katere si oglejte v spodnjem videu) ..

99,00 €

Trenažer Cardio Twister Ni na zalogi

Trenažer Cardio Twister

Program vadbe Cardio Swing kuri maščobo, krepi mišice in pomaga izoblikovati privlačne trebušne mišice. Vadba poteka v dveh smereh, vaše noge se premi..

109,90 €

Vibracijski pas Abdo Belt Q

Vibracijski pas Abdo Belt Q je odlična inovacija za pridobivanje forme brez truda. Je popolna oprema za oblikovanje postave in učvrstitev mišic. Upora..

24,90 €

Vibracijski pas s savna učinkom

Abdo Belt S je opremljen z daljincem na kablu, ki vam omogoča izbrati trajanje (15-30-50 min), temperaturo (35-40-45 ºC) in stopnjo intenzivnosti. Upo..

39,90 €