Adore Better Living

Prikaži:
Razvrsti po:

Anti-Celulitna naprava Cellu Frost

Pokažite popolno postavo s pomočjo naprave proti celulitu Cellu Frost. Zasnovana je na neinvazivnemu tretmaju, ki posnema tehnologijo hladne lipolize...

96,00 €

Anticelulitna naprava Cellulles Force

Anticelulitna naprava Cellulles Force je osnovana na vakuumski terapiji. Ta sistem vključuje drsno ergonomsko oblikovano posodo, ki proizvaja simultan..

19,90 €

Brezžični električni epilator Carepil

Brezžični električni epilator Carepil je idealen za mehko kožo brez dlak. Vključuje baterijo za večkratno polnjenje, indikator baterije za polnjenje i..

29,90 €

Clear Sound - Slušni aparat za čistejši zvok

Slušni aparat na prvi pogled deluje kot povsem enostavna naprava, zasnovana z namenom, da se popolnoma skrije za vašim ušesom, a je hkrati naprava, ki..

12,90 €

Električna krtača proti izpadanju las Ni na zalogi

Električna krtača proti izpadanju las

Izgubljanje las je vse pogostejša težava, ki prizadene moške in ženske. Inovativna krtača proti izpadanju las Adore Better Living deluje na lasišču, t..

24,90 €

Električno strgalo za podplate

Imejte lepe, mehke noge, hitro in enostavno z električnim odstranjevalcem debele poroženele kože Adore Better Living. Njegova ekskluzivna oblika s 360..

11,20 €

Magneti proti smrčanju Snore Free

Ko zaspimo, se mišice v ustih in grlu sprostijo, slina in vibracije mehkonebnega jezička pa med dihanjem lahko povzročijo nastanek smrčanja. Magneti S..

3,90 €

Magnetki proti kajenju

QuitSmoke deluje po principu in metodah, ki so preizkušene in uspešne že več kot 1000 let. QuitSmoke pritiska na akupresurne točke in povzroča zmanjša..

6,50 €

Masažna krtača za lase z laserjem

Masažna krtača za kapilare z laserjem Hair Force One je zelo učinkovita za ponovno oživljanje krepkosti las in aktiviranje njihove rasti s stimuliranj..

43,00 €

NoNoWax čistilec ušes

NoNoWax čistilec ušes je zelo praktičen in učinkovit ter nežno odstrani ušesno maslo, ki se nabere v ušesih. Ta čistilec ušes bo zelo uporaben, saj se..

7,90 €

Prirezovalnik Lady Compact

Sedaj lahko odstranite dlake brez ureznin in bolečine, zahvaljujoč prirezovalniku Lady Compact. Ta učinkovita metoda deluje na podlagi sistema, ki upo..

9,90 €

Ultrazvočni aparat za obraz in telo Beauzee

Ultrazvočni aparat za obraz in telo Beauzee je Inovativni in učinkoviti sistem, ki temelji na napredni tehnologiji ultrazvočnih valov, ki omogoča izbo..

96,00 €